6 motive pentru care nu mai faceti sex. Rezolva problemele din patul vostru!

Atunci cand viata voastra amoroasa si-a pierdut din stralucire si nu mai faceti sex ca odinioara, problema este pusa, de cele mai multe ori, in carca infidelitatii sau a blazarii. Insa, in prea putine cazuri este vorba de asa ceva.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

De cele mai multe ori, altceva este la mijloc si nu are de-a face cu motivele enumerate mai sus.

Daca si tu cu iubitul tau treceti printr-o astfel de perioada mai dificila si ati ajuns sa resimtiti acest gol, iata mai jos 6 motive posibile pentru care nu mai faceti sex.

1. Unul dintre voi este furios

De multe ori, oamenii nu stiu cum sa-si rezolve frustrarile, sa scape intr-un mod pozitiv de anumite sentimente daunatoare, cum este cel de furie. Acest lucru are consecinte directe asupra relatiei si poate afecta ambii parteneri.

Daca tu sau iubitul tau va reprimati acest sentiment fara sa discutati unul cu celalalt care este adevarata problema, una dintre consecinte este refuzul celui suparat de a face dragoste. Ostilitatea in intimitate poate fi o forma de pedeapsa aplicata celuilalt.

2. Aveti sentimente ostile unul fata de celalat

Asemanator cu mania, resentimentul poate fi un alt motiv pentru care in viata voastra a aparut dezinteresul fata de sex. O amintire neplacuta, care trezeste un sentiment ostil fata de celalalt, o frustrare acumulata in timp, toate acestea pot fi baza de la care pleaca multe probleme intr-o relatie.

Din aceasta cauza, este important sa nu lasati ca micile neintelegeri sa se dezvolte in chestiuni cu adevarat problematice.

Citeste continuarea!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate