6 pași pentru a construi cel mai bun kit de unghii

Autor: Amalia Florea

In articol:

Manichiura și pedichiura sunt o parte esențială a îngrijirii unghiilor. Mâinile și picioarele dvs. nu își iau niciodată o zi liberă, așa că este important să aveți grijă de ele, mai ales în iernile reci și aspre.

Manichiura și pedichiura regulate pot oferi, de fapt, mari beneficii pentru sănătatea și bunăstarea generală. De asemenea, acestea ajută la menținerea unui aspect tânăr al mâinilor tale. Manichiura și pedichiura regulate sunt importante, deoarece ajută la menținerea la distanță a infecțiilor. În acest articol, vă vom învăța cum să vă construiți un kit unghii pentru manichiură și pedichiură acasă.

De ce este necesară îngrijirea unghiilor

Unghiile dvs. sunt ca niște bijuterii. Nu le folosiți ca instrumente. Iată motivele pentru care ar trebui să aveți o grijă sporită de unghiile dvs.

Crearea unei prime impresii

Folosim de cele mai multe ori gesturi și mișcări ale mâinilor în conversația noastră, deoarece acestea îmbunătățesc comunicarea și facilitează explicarea gândurilor proprii. Tocmai de aceea, atunci când vă prezentați sau explicați ceva, nu vreți ca atenția să se mute de la dvs.

și să se îndrepte spre mâinile sau picioarele dvs. neîngrijite. O unghie ruptă sau decolorată duce adesea la o primă impresie teribilă. Mâinile bine îngrijite pot ajuta la lăsarea unei prime impresii frumoase pe care o urmăriți.

Pentru o igienă corespunzătoare

O igienă adecvată a mâinilor include curățarea și tăierea cu sârguință a unghiilor, care pot adăposti murdărie și germeni. O bună îngrijire a unghiilor este importantă pentru a vă păstra unghiile ferite de orice murdărie sau rupere sau deteriorare.

Pentru a evita orice infecție fungică

Problemele unghiilor sunt simptome ale unei afecțiuni medicale subiacente, cum ar fi o infecție la nivelul întregului organism. Unghiile de la mâini și de la picioare ajută la protejarea degetelor de la mâini și de la picioare și, astfel, la sănătatea dumneavoastră generală, prin urmare, este necesară o îngrijire adecvată. Trebuie să se păstreze unghiile curate și uscate pentru a evita orice fel de infecție.

Citeste si: “Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru- kfetele.ro

Citeste si: Vestea cruntă despre VIOREL Lis! Din păcate, e adevărat. Oana Lis a confirmat- bzi.ro

Elementele esențiale ale unui kit de unghii pentru manichiură și pedichiură

Este greu să ajungeți în mod regulat la salonul de manichiură pentru a vă păstra unghiile cu un aspect corespunzător. Așadar, iată câteva lucruri indispensabile într-un kit de unghii pentru îngrijirea lor.

1. Exfoliante:

Acest instrument ajută la îndepărtarea pielii aspre și uscate care se acumulează mai ales la nivelul călcâielor. În timp ce piatra ponce oferă un supliment moale, zonele aspre de pe picioare și petele uscate acumulate necesită raclete metalice. Acesta este un pas important în dobândirea unui finisaj neted.

Cum se utilizează un exfoliant: O piatră ponce poate fi folosită pe tălpile picioarelor pentru a îndepărta pielea moartă și calusurile după ce picioarele au fost înmuiate în apă caldă timp de 15 minute.

2. Împingătoarele de cuticule:

Ajută la îndepărtarea excesului de cuticule de pe patul unghiei atât la mâini, cât și la picioare. De asemenea, ajută la sigilarea vârfurilor. Deși se preferă o unealtă din metal, pe piață este disponibilă și o versiune mai ieftină din plastic. Iar dacă aveți cuticule moi, puteți folosi o cuticulă din lemn în locul celei metalice.

Cum se folosește un împingător de cuticule: Nu trebuie să vă tăiați niciodată cuticulele, ci doar să le împingeți înapoi și să fiți blândă cu împingătorul de cuticule.

3. Îndepărtătoarele de cuticule:

Deși acest pas poate fi evitat, o pedichiură sau o manichiură profesională ar implica aplicarea unui dispozitiv de îndepărtare a cuticulelor. Acest produs ar trebui aplicat înainte de a folosi împingătorul de cuticule. Acesta ajută la înmuierea pielii din jurul unghiei și facilitează procedura de îndepărtare a cuticulelor.

4. Uleiuri și creme pentru cuticule:

Acest produs la îndemână ar trebui să facă cu siguranță parte dintr-un kit de unghii. Folosirea unui împingător de cuticule duce adesea la uscarea pielii și a vârfurilor. Prin urmare, aplicarea de uleiuri (cum ar fi uleiul de semințe de in sau de măsline) sau creme ajută la blocarea umidității pierdute și protejează pielea de orice deteriorare și țesuturile din jurul zonei respective.

5. Bățul de lemn de portocal:

Acest băț multifuncțional poate fi folosit ca împingător de cuticule sau pentru curățarea unghiilor pentru a îndepărta pielea uscată sau orice murdărie de sub unghii. Acest băț la îndemână ar trebui să facă cu siguranță parte dintr-un kit de unghii.

Cum se utilizează bețișorul de lemn: Folosiți partea ascuțită pentru a împinge cuticulele de la colțurile unghiilor.

6. Foarfecă de unghii:

Deși fiecare casă ar avea cu siguranță una dintre acestea, o foarfecă de tăiat unghiile la îndemână și funcțională este necesară. Tăierea unghiilor din când în când este necesară, pentru a avea unghii sănătoase.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Zodia vedetă a zilei! Cine sunt nativii pentru care weekendul vine cu mari surprize. Primesc o veste total neașteptată

Superstiții de Crăciun 2022. Ce culori să nu porți niciodată pe 25 decembrie și de ce

Spiritul Crăciunului se instalează în weekendul 10-11 decembrie 2022. Zodiile care se gândesc deja la decorațiuni

7 zodii cu succes incredibil la bani începând de mâine

Vladimir Putin a TRIMIS TANCURILE! Cutremur la nivel european. Decizia momentului de la Kremlin

„Cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată.” Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Alertă pentru toate mamele! Se SCHIMBĂ LEGEA!

Lovitură pentru Portugalia – Ronaldo amenință că pleacă de la Cupa Mondială – Doi jucători au părăsit deja Qatarul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies