6 povesti uluitoare ale unor oameni ce au fost rapiti de extraterestri! O sa iti dea de gandit marturiile lor

Este un subiect controversat, dar există oameni care cred că extratereştrii ne-au vizitat planeta şi care sunt convinşi că au fost răpiţi şi luaţi de aceştia pe planete extraterestre. În timp ce mărturiile lor pot varia, singurele lucruri pe care le au într-adevăr în comun sunt convingerea nestrămutată în ce au văzut, ce au experimentat, şi impactul pe care l-a avut acest lucru asupra vieţii lor.

Distribuie pe:

fara descriereAntonio Villas Boas

Răpirea extraterestră a acestui fermier brazilian în 1957 este considerată a fi una dintre primele raportate vreodată la nivel mondial, potrivit TruTV. Villas Boas susţine că a fost luat cu forţa la bordul unui OZN în formă de ou, după ce a fost abordat de o persoană de sex feminin goală, descrisă ca un umanoid, cu părul alb, lung şi ochi albaştri de pisică. Villas Boas a murit în 1992 şi niciodată nu şi-a retras mărturia, scrie rtv.net.

Betty şi Barney Hill

Această poveste a dat startul nebuniei cu răpirile extraterestre. Sub hipnoza regresivă, o tehnică obişnuită pentru descoperirea adevărului asupra răpirilor, oamenii de ştiinţă au cercetat o perioadă de timp kalooga_36441" lipsă" din memoriile celor doi, care a urmat după ce soţii Hills au reperat un OZN în septembrie 1961. După ce au fost răpiţi şi duşi pe o navă sub forma de disc, Betty Hill spune că au primit o "harta stelară", cu trasee comerciale marcate, care includea propriul nostru soare. Unii experţi în OZN-uri cred că acest lucru arată că planeta de origine a extratereştrilor se află în sistemul Zeta Reticuli.
Betty Andreasson

Betty Andreasson susţine că a fost răpită de extratereştri şi dusă pe o navă spaţială într-o noapte din ianuarie 1957. În timpul petrecut la bord, restul de familiei ei a fost pusă într-o stare de "viaţă suspendată". La fel ca multe alte poveşti de răpire, mărturia lui Betty implică extratereştri capabili să comunice prin telepatie şi care au supus-o la un anumit test medical. Andreasson spune că extratereştrii purtau uniforme albastre, cu un logo al unei păsări pe mâneci.

Charles Hickson şi Calvin Parker

Acest caz celebru din octombrie 1973 implică doi lucrătorilor care pescuiau pe râul Pascagoula în Mississippi. Ei pretind că au levitat pe o navă spaţială. Acolo au fost supuşi la un fel de examen medical de către creaturi umanoide cu gheare ca de homar în loc de mâini. Mai târziu, au raportat experienţa lor la poliţia locală, care susţine că oamenii păreau sincer speriaţi.

Charles L. Moody

Moody era un sergent în Forţele Aeriene Americane, care se afla în deşertul New Mexico într-o noapte, în august 1975, privind o ploaie de meteoriţi. El spune că a văzut un OZN stralucitor îndreptându-se spre el. A încercat să fugă în maşină, dar nu a reuşit să o facă să pornească. Următoarea lui amintire era cum OZN-ul zburător se îndepărta. Când a ajuns acasă, era mult mai târziu decât ar fi trebuit. Ulterior, el şi-a amintit că a fost paralizat şi luat la bordul OZN-ului de către extratereştri.

Travis Walton

Walton făcea parte dintr-o echipă de tăietori de lemne din Arizona când a dispărut pentru câteva zile, în noiembrie 1975. La început, colegii săi au fost suspectaţi că l-au ucis, deşi ei susţinueau că fusese lovit de un fascicul de lumină de la un OZN şi, ulterior, răpit de extratereştri. Povestea lui a fost ecranizată în filmul "Fire în the Sky". Travis si colegii săi nu şi-au schimbat niciodată mărturia.

În august 1976 , în prima noapte a unei excursii cu cortul în Maine, patru tineri spun că erau într-o canoe pe Lacul Eagle când au văzut un OZN care a tras cu o rază de lumină spre ei. Povestea răpirii a fost ulterior pusă cap la cap prin vise şi hipnoza de regresie. Tinerii susţin că au fost supuşi unui examen fizic de către extratereştri cu capete mari şi ochi metalici strălucitori.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate