6 secrete pe care barbatii le ascund de iubitele lor. Tu le stiai?

Barbatii mint! Da, o fac aproape in fiecare zi si ajung sa tina secrete chiar si fata de femeile pe care le iubesc. Psihoterapeutii sunt de parere ca o fac din cauza ca se simt nesiguri pe ei sau ca incearca sa isi protejeze jumatatea nespunandu-i ceva ce o poate rani.

Distribuie pe:

fara descriere

Iata 6 secrete pe care barbatii le ascund de iubitele lor!

1. Nu se simt siguri pe finantele lor si cariera

De cele mai multe ori, barbatii ascund de partenerele lor problemele pe care le au in plan profesional sau frustrarile legate de banii castigati la serviciu. Spre deosebire de femei, ei sunt cuprinsi de stari anxioase mult mai repede.

Totul se intampla din cauza ideii preconcepute ca "barbatul este stalpul casei, el trebuie sa aduca bani si sa sustina financiar caminul". Atunci cand simt ca nu sunt suficient de capabili sa duca la indeplinire aceasta sarcina, nesiguranta isi face loc si aici intervine minciuna si secretul.

2. Sunt la fel de nesiguri pe felul in care arata ca si femeile

Ca si femeile, barbatii au aceeasi problema legata de felul in care arata. Iar de multe ori ascund asta, din cauza faptului ca le este rusine si nu vor sa fie raniti in orgoliu. Isi fac griji de felul in care le sta parul, de chelia din ce in ce mai proeminenta, de burta care capata proportii etc.

Din cand in cand isi doresc insa si cate un compliment din partea iubitelor. Va fi suficient sa li se reaminteasca ca inca sunt apreciati si sa li se reconfirme astfel masculinitatea.

Citeste continuarea!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate