6 semne că NU este atras de tine

Iti place de un baiat si nu esti sigura ca sentimentele sunt reciproce? Uite 6 semne care iti vor rezolva aceasta dilema:

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFoto: www.thebookoholics.in1. Nu este în preajma ta

Atunci când este interesat de tine, un bărbat găseşte motive să fie mai mereu în preajma ta. Fie că te tachinează sau fie că se preface că te ignoră, va găsi întotdeauna motive pentru a se apropia de tine. Dacă nu face asta, înseamnă că, cel mai probabil, nu eşti pe placul său.

2. Nu este interesat să vorbească cu tine

Nu poate fi mai clar de atât: dacă nu este interesat de tine, nu este interesat să vorbească cu tine. Nu trebuie totuşi să deduci că nu e interesat de tine dacă nu face el prima mişcare (ar putea fi pur şi simplu ruşinos) sau dacă îşi răspunde greu la SMS-uri (fiecare persoană a are propriile preferinţe când vine vorba de trimis mesaje). Pe termen lung poţi să-ţi dai seama cel mai bine dacă este interesat de tine, văzând dacă profită sau nu de oportunităţile pe care la are la dispoziţie. Dacă el este cel care încearcă mereu să încheie discuţiile cu tine, atungi lucrurile sunt cât se poate de evidente.

3. Vorbeşte cu tine de parcă ai fi unul dintre prietenii săi

Dacă vorbeşte cu tine având un vocabular şi o intonaţie extrem de relaxate şi informale, ca atunci când vorbeşte cu prietenii săi, atunci cel mai probabil nu este interesat de tine. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să-i observi comportamentul când se află în preajma altor persoane şi să-ţi dai seama dacă se schimbă sau nu atunci când este cu tine.

4. Nu ezită să-ţi vorbească despre femeile pe care le place

Dacă îţi povesteşte despre femeile de care se simte atras sau de cele cu care ar vrea să ajungă la pat, atunci este clar că nu este interesat de tine. Dacă ar fi, nu ţi-ar vorbi atât despre altele.

5. Limbajul corpului îl trădează

Dacă evită să te privească în ochi, se fereşte să te atingă şi pare că se simte stânjenit în situaţiile în care ajunge foarte aproape de tine, poţi presupune că nu este dornic să înceapă o relaţie cu tine.

6. Flirtează cu tine, dar şi cu restul femeilor

Dacă ai impresia că flirtează cu tine, analizează-i comportamentul atunci când se află în compania unor alte femei. Ţi se pare că flirtează şi cu ele? Atunci înseamnă că este genul de bărbat care flirtează cu toată lumea, iar comportamentul pe care îl are faţă de tine nu înseamnă mare lucru.

Sursa: fabuloase.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate