6 sfaturi ca să-ţi accelerezi procesele metabolice şi să slăbeşti

Accelerarea metabolismului este de regulă o prioritate a persoanelor cu tendinţă de îngrăşare, preocupate de greutatea lor corporală.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFoto: www.aliexpress.com1. Bea cafea neagră în fiecare dimineaţă

S-au încheiat vremurile în care oamenii considerau cafeaua nocivă pentru sănătate. Cercetătorii te asigură de faptul că o ceaşcă de cafea neagră băută dimineaţa, mai ales neîndulcită, îţi aduce doar beneficii: îţi creşte nivelul de energie şi puterea de concentrare, dar mai ales îţi accelerează metabolismul şi ajută organismul să ardă cât mai multe calorii!

2. Evită dietele drastice

Un motiv frecvent al problemelor de greutate la femei este acela că reprezentantele sexului frumos apelează foarte des la diete drastice, dupa ce constată că ar fi cazul să slăbească. Chiar dacă acest tip de cure de slăbire te scapă temporar de câteva kilograme, ele nu fac altceva decât să îţi slăbească masa musculară şi să îţi determine corpul să acumuleze mai multă grăsime când începi să mănânci normal.

3. Consumă multe proteine slabe

Încearcă să consumi cât mai des proteine slabe, întrucât corpul le foloseşte pentru a metaboliza grăsimile si carbohidraţii. Surse sănătoase de proteine care îţi pun în mişcare metabolismul sunt carnea macră de vită, peştele, curcanul, carnea de pui, branza tofu, legumele oleaginoase, ouăle şi lactatele degresate.

Afla continuarea aici!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate