6 ţinute practice pentru luna ianuarie

După strălucirea feerică a sărbătorilor, luna ianuarie porneşte stângaci. Dusă e vacanţa, duse sunt clipele de intimitate cu apropiaţii şi mesele încărcate. Cum prima lună a anului e şi cea mai friguroasă şi mai întunecată, trecerea de la outfiturile fabuloase de Crăciun şi de Revelion la ţinutele cât mai călduroase cu care să facem faţă întoarcerii la birou, e cu siguranţă dureroasă şi dificilă.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

sursa

Lucrurile pot deveni mai simple dacă apelezi la ansambluri vestimentare în egală măsură cool şi practice, care să te ferească de frig şi de atmosfera deprimantă de ianuarie. Descoperă care sunt aceste outfituri victorioase în rândurile de mai jos: avem pentru tine 6 propuneri wow!

6 ţinute de purtat în prima lună a anului

Ianuarie e friguros, întunecat şi deprimant: majoritatea dintre noi ne reîntoarcem la job după perioada de vacanţă, fiind nevoite să înfruntăm temperaturile scăzute şi atmosfera gri, dezolantă. Pentru a te ajuta să treci cu bine peste aceste momente, noi îţi recomandăm în rândurile de mai jos 6 ţinute numai bune de îmbrăcat în ianuarie. Vor face faţă cu brio tuturor provocărilor primei luni a anului.

Cea mai practică ţinută de ianuarie

 

Una dintre cele mai importante reguli pentru a te îmbrăca adecvat în luna ianuarie? Investeşte în itemuri confortabile şi călduroase! Matlasată, de lână, de blană, geaca ta preferată te va ţine la adăpost de temperaturile scăzute şi îţi va fi la fel de loială precum cea mai bună prietenă. Asociaz-o cu nişte pantaloni confortabili, pentru a te simţi în elementul tău. Bonus: bluza în tonuri de cărămiziu e pata de culoare de care are nevoie orice outfit de ianuarie. Ce desăvârşeşte oufitul? O pereche de ghete temeinice.

Nu poţi pretinde că vei putea depăşi provocările lunii ianuarie fără cel puţin un model de ghete de damă! Magazinele online îţi pun la dispoziţie itemuri care vor impresiona prin caracterul practic şi look-ul stylish. Noi am făcut o pasiune pentru ghetele negre cu broderie florală aurie, care au depăşit statutul de încălţăminte pentru iarnă şi au devenit o adevărată bijuterie a dulapului nostru. Pentru zilele când vrei să te simţi mai stylish, botinele negre cu şiret sunt cea mai bună alegere: sunt extrem de cool şi stylish!


Sursă foto: Dasha

Ghete negre din piele naturala cu broderie florala Glory

https://www.dasha.ro/ghete-dama/ghete-negre-din-piele-naturala-cu-broderie-florala-glory-139256.html

Botine negre din piele naturala cu siret Carlia

https://www.dasha.ro/botine/botine-negre-din-piele-naturala-cu-siret-carlia-137812.html

All white de ianuarie

A purta aceeaşi culoare din cap până în picioare e mai dificil decât pare la prima vedere. Însă, dacă respecţi câteva reguli, rezultatele vor fi extraordinare din toate punctele de vedere. Se ia o jachetă oversized, călduroasă precum îmbrăţişarea unei mame, şi se adaugă pantaloni evazaţi.  Nu este obligatoriu să abordezi exact aceeaşi nuanţă, ci poţi infuza şi câteva tonalităţi de crem, aşa cum vezi în imaginea de mai jos. Doreşti să conferi o amprentă de genialitate stilistică ţinutei de ianuarie? Asociază cu botine în nuanţa coniacului şi cu o helancă viu colorată, care să imprime personalitate asocierii de tonuri de alb.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: