7 vedete care au recunoscut ca sunt bisexuale! Nu ti-ar fi trecut prin cap ca sunt atat de deschise in aceasta privinta

Subiectul legat de orientarea sexuala a vedetelor a fost si ramane un subiect fierbine, nu putine fiind clebritatile care se tem sa o recunoasca.

Distribuie pe:

Nu acelasi lucru se poate spune despre cateva nume importante precum Megan Fox sau Angelina Jolie, acestea fiind doar cateva dintre cel care au recunoscut fara nici o reticienta.

fara descriere
1. Megan Fox - Intr-un interviu din 2011, din Esquire, Megan Fox a confirmat ca este bisexuala, declarand ca: kalooga_36441" Cred ca oamenii se nasc bisexuali si iau o decizie bazata pe presiunea societatii. Nu am nici o indoiala despre orientarea mea. Totusi, sunt ipocrita. Nu m-as intalni niciodata cu o femeie bisexuala, pentru ca asta inseamna ca s-a culcat si cu barbati, iar barbatii sunt murdari".
fara descriere
2. Anna Paquin - Desi este casatorita cu starul din True Blood, Stephen Moyer, Anna Paquin a vorbit despre orientarea sa sexuala. Intr-un interviu acordat in 2009 pentru revista Zooey, actrita a marturisit: kalooga_36441" Pentru mine nu este o problema, deoarece sunt genul persoana care considera ca a fi bisexual este ceva important".
fara descriere
3. Angelina Jolie - Actrita a dezvaluit ca a avut cateva relatii cu femei, printre care se numara si Jenny Shimizu. Aceasta a declarat pentru Ok Magazine ca: kalooga_36441" Mi-au placut femeile in trecut si m-am culcat cu cateva. Cred ca daca iubesti si vrei sa te simti bine cu o femeie, mai ales daca si tu esti la fel, atunci stii cum sa faci lucrurile intr-un anumit fel".
fara descriere
4. Amber Heard - Frumoasa blonda a vorbit despre orientarea sa pentru revista Elle: kalooga_36441" Nu am vrut sa arat ca si cum as ascunde ceva".
fara descriere
5. Lady Gaga - Cantareata si-a recunoscut de mai multe ori orientarea sexuala, prima data facand acest lucru intr-un interviu acordat Barbarei Walters, in 2010.
fara descriere
6. Fergie - Membra formariei The Black Eyed Peas si-a recunoscut orientarea intr-un interviu pentru The Advocate: kalooga_36441" Cel mai amuzant lucru este faptul ca am fost deschisa si onesta in ceea ce priveste orientarea mea inca de la inceput, insa toata lumea se poarta ca si cum as spune asta pentru prima data. Si acum patru-cinci ani, am dat acelasi raspuns".
fara descriere
7. Jessie J - Obligata sa clarifice problema orientarii sexuale pentru biografia scrisa de Chloe Govan, cantareata a declarat: "Nu am negat niciodata. Daca intalnesc pe cineva si imi place, nu imi pasa daca este barbat sau femeie".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate