WOW

8 lucruri ciudate descoperite in vaginul unor femei

Vaginul nu e un fel de debara sau, in fine, vreun spatiu de depozitare, iar marea majoritate dintre femei intelege exact rolul vaginului. Doar ca o parte dintre posesoare violeaza cu buna stiinta regulile de baza ale vaginului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


8 lucruri ciudate descoperite in vaginul unor femei

Iata cele mai ciudate 8 lucruri pe care unele femei si le-au bagat vreodata in vagin, dezvaluite de site-ului www.thefrisky.com: 

1. O sticla plina cu urina

Ce faci atunci cand trebuie sa te angajezi intr-un post care presupune ca toate analizele sa fie la zi si sa iasa bine, iar tu stii ca testul de urina n-ar iesi bine?!  Pai, simplu: ascunzi in vagin o sticluta plina cu urina altcuiva, ca s-o scoti la nevoie, cand ti se cere recoltarea. Asa a facut Mischelle Lindy Salzgeber, dar a fost descoperita la testul de scanare aplicat la intrarea in institutia respectiva. 

2. Heroina si alte prafuri

In timpul unui control al autoritatilor, Karin din Pennsylvania a fost prinsa:  avea 54 de pliculete pline cu heroina, 31 pliculete goale, 8 retete pentru farmacie, si 51,22 dolari americani –  toate indesante in propriul vagin. In fond, la ce bun sa-ti mai cumperi posete, din moment ce poti cara tot ce ai nevoie cu propriul vagin?!

3. Un ochi de sticla

Unul dintre medicii americani de la un mare Spital de Urgenta a povestit cum a vazut multe chestii indesate in vagin, insa de departe cel mai ciudat a fost un ochi de sticla pe care o pacienta si l-a bagat in vagin ca sa-l “pastreze mai bine”.


Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune