8 lucruri interesante despre nativii din zodia Fecioară

Tot trebuie să știi despre zodia Fecioară. Curiozități, personalitate și calități ale nativilor.

Autor: Alexandra Nistor

In articol:

Lucruri inedite pe care ar trebui să le cunoști despre nativii Fecioară. Zodia de Pământ se desfășoară în perioada 23 august-21 septembrie și este ultima zodie de vară, dar și prima de toamnă. Află ce semnifică acest lucru pentru personalitatea nativilor.

Ce trebuie să știi despre o Fecioară

Zodia guvernează o perioadă a bogăției și a împlinirilor, o perioadă bogată, așezată, în care se culeg roadele și forțele naturii se pregătesc pentru începutul toamnei. Datorită acestor lucruri nativii vor încerca toată viața să își atingă toată obiectivele și să o facă perfectă.

Fecioarele au o viață interioară bogată, sunt dominate de sentimente și pun accentul pe reflexie și gândire profundă. Sunt o zodie de Pământ care are nevoie de confort, echilibru și ordine în viața e. Nu îi plac surprizele, haosul, dezordinea și oamenii indeciși. Au multe calități care apreciate de cei din jur: modeste, meticuloase, persoane practice, analitice, muncitoare.

lucruri despre zodia fecioara

Ce trebuie să știi despre un nativ Fecioară

[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Fecioară a adunat semnificații noi încă din Evul Mediu. Se spune despre ea că este simbolul purității, maternității și fertilității. Nativii adoră să pună totul sub semnul întrebării și să despice firul în patru.

Sunt interesate de fiecare detaliu și de destin, așadar vor căuta cele mai complexe explicații pentru cel mai neînsemnat detaliu.

Femeia Fecioară te poate înșela prin timiditatea ei și îți lasă senzația că o poți cuceri cu un zâmbet și câteva cuvinte dulci. În realitate, femeia te analizează în amănunt și judecă aspru și direct. Nativa are rezultate bune în orice face, fie școală sau carieră.

Citeste si: 8 lucruri interesante despre nativii din zodia Leu

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Lucruri interesante despre zodia Fecioară

Este perfecțiunea în persoană. Nu vei vedea niciodată un nativ Fecioară care nu are tricoul călcat la dungă sau nu are casa lună de curățenie. Sunt cele mai ordonate și dichisite persoane ale zodiacului, iar aceste calități le caută și la persoanele cu care umblă.

Pare calmă, dar nu e. Persoanele Fecioară nu își confesează prea des sentimentele, ceea ce înseamnă că sunt un izvor de emoții în interior. Punctul culminant este când nativii vor să-și expună gândirile, doar pentru că nu mai au răbdare să mai continue o situație anume.

Au un simț al umorului foarte dezvoltat. Sunt printre singurii nativi care știu să accepte și să recunoască o glumă bună, chit că este adresată persoanei lor. Este persoana care aduce zâmbetul pe buze în anturaj. Umorul ei este apreciat de multă lume, mai ales în zilele mai triste.

Citește oamenii. Fecioarele au o abilitate înnăscută de a citi persoanele și a le recunoaște intențiile în puțin timp. Din cauza acestui lucru nu au mulți prieteni și nu le place să își extindă grupul. Apreciază complimentele sincere și nu le suportă pe cele făcute din complezență.

Poate fi ranchiunoasă. Dacă i-ai greșit unui nativ Fecioară trebuie să știi că nu vei fi iertat deloc ușor. Persoanele născute sub acest semn taxează vorbele urâte și te vor face să regreți ziua în care le-ai greșit. Poate fi vorba și de orgoliu, dar ele funcționează după perfecționism.

Citeste si: 8 lucruri interesante despre nativii din zodia Rac

Nu își arată sentimentele. Oamenii din viața unei Fecioare știu că nu pot scoate cuvintele de la ele într-o discuție despre sentimente. Sunt nativi extrem de greu de citit, care nu lasă niciodată loc de interpretare. Prietenii știu că au greutăți în a-și împărtăși sentimentele, iar de aceea nu le presează.

Devine posesivă. Dacă o Fecioară a pus ochii pe o persoană și i-a picat cu tronc, foarte greu mai scapă de ea. Vor face tot ce le stă în putință pentru a o transforma în partenerul lor, căci nativii nu renunță la nimic. Odată intrat într-o relație cu acest nativ, trebuie să știi că vei exista doar pentru el și că îi oferi doar lui atenție.

Află orice. Oamenii care au o Fecioară în viața lor deja cunosc faptul că nativul află orice, oricând, despre oricine. Nu poți ascunde nimic de acesta, nici dacă angajezi Serviciile Secrete. Este suficient să-i trezești o mică suspiciune și Fecioara nu se lasă până nu descoperă adevărul.sursă: acasa.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

8 lucruri interesante despre nativii din zodia Gemeni

8 lucruri interesante despre nativii din zodia Taur

Horoscop Chinezesc 19 august 2022. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri

4 zodii vor avea de luat decizii grele mâine. Astrele sunt alături de ei

Anunțul CUMPLIT despre Florin Busuioc. Ce s-a întâmplat cu prezentatorul PRO TV

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Cum scapi de amenda pentru parcare în București. Ce trebuie să știi

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies