8 lucruri interesante despre nativii din zodia Rac

Ce trebuie să știi despre zodia Rac. Curiozități, personalitate și calități ale nativilor.

Autor: Alexandra Nistor

In articol:

Lucruri interesante despre nativii din zodia Rac. Nativii se situează pe locul al patrulea în zodiac și perioada zodiei lor este între 22 iunie și 22 iulie. Iată detalii inedite despre nativii Rac.

Ce trebuie să știi despre un Rac

Zodia Rac este asociată cu apa misterioasă și cu Luna, din cauza personalității luminate, dar și întunecate. Nativii sunt tradiționaliști, respectă cu strictețe valorile morale și preferă armonia și liniștea din casă. Astrul selenar determină Racii să treacă prin dispoziții de spirit schimbătoare.

Racul este prima zodie de vară, perioadă în care Soarele crește tot mai mult, nopțile sunt mai calde și natura strălucește. Puterea Soarelui este în creștere în perioada zodiei, fapt ce crește și emoțiile și sentimentelor născute atunci. Semnul Racului are polaritate negativă și din această cauză ei sunt secretoși, introvertiți și atenți la sentimente.

Ce trebuie să știi despre nativii Rac

Ce trebuie să știi despre nativii Rac

[Sursa foto: PixaBay]

Racii reușesc să se ascundă sub o carapace dură, unde își protejează sentimentele și gândurile interioare. Asta pentru că sunt persoane sensibile și nu rezistă la dezamăgiri din partea celorlalți. O astfel de persoană are nevoie de protecție constantă. Întrucât nu-și arată adevăratele sentimente din prima, atitudinea nativului lasă de dorit, fiind greu de înțeles.


Citeste si: 8 lucruri interesante despre nativii din zodia Gemeni

Lucruri interesante despre zodia Rac

Este foarte devotată. Racii sunt capabili de sacrificii incredibile pentru confortul persoanelor iubite. În relațiile lor, partenerii și prietenii ocupă întotdeauna primul loc, fără să se gândească la lipsurile pe care le poate avea ulterior.

Citeste si: Ce note au obținut la BAC vedetele. Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune nu a fost prea norocoasă- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citește oamenii. Nativii au o putere incredibilă de a citi oamenii în primele minute de interacțiune. Observă imediat intențiile persoanelor cu care interacționează și blochează orice încercare negativă. Din acest motiv au câțiva oameni lângă ei.

Își protejează familia. Racii sunt familiști convinși, deci nu le poți ataca în nicio măsură membrii familiei.

Familia este lucrul cel mai de preț pentru aceste persoane, de aceea vor isca un conflict și vor avea un comportament neplăcut dacă aud afirmații negative despre cei dragi.

Nu se ascunde după degete. Ei bine, persoanele născute sub acest semn zodiacal vor spune întotdeauna verde în față ce gândesc. Astrele premiază sinceritatea lor, însă o și pedepsesc când este folosită în mod răutăcios.

Trăiește în trecut. Niciodată nu văd partea plină a paharului. Mereu trebuie să se gândească la ceva negativ care le va spulbera orice așteptare, iar asta nu le facilitează deloc viața. Tot din același motiv Racii nu se pot bucura de ce le oferă viața.

Citeste si: 8 lucruri interesante despre nativii din zodia Taur

Fuge de responsabilități. Munca sub presiune nu este deloc avantajoasă pentru acești nativi, căci au tendința de a se opri dacă dau de greu. Vor face un pas înapoi dacă lucrurile îi solicită prea mult și vor face observații din umbră.

Este selectivă. Racii sunt printre puținele persoane care socializează cu adevărat. Preferă să aibă trei prieteni buni, decât să se laude cu un cerc mare de persoane în jurul lor. Nu acceptă pe orice lângă ei și nu își oferă încrederea oricui.

Este în stare de orice pentru cei dragi. Dacă aveți un prieten Rac, viața voastră este mai ușoară, întrucât nu vă confruntați singuri cu problemele. Racii pun suflet în tot ceea ce fac, mai ales dacă este în beneficiul unei persoane iubite.

sursă: kanad.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

8 lucruri interesante despre nativii din zodia Berbec

Care sunt cele mai afectuoase zodii. Lângă acești nativi nu duci lipsă de iubire

Cel mai adânc lac glaciar din România. Destinația de vis pentru familii

Se aliniază planetele! Vor fi patru zile care vor marca puternic viețile multor zodii

Veste cumplită despre Vladimir Putin! NU MAI SCAPĂ: Mai are mai puțin de doi ani de trăit

"Am vrut să țin acest regim" Giulia Nahmany ține o dietă drastică! A slăbit 35 de kilograme într-un timp record

Nicolae Ciucă anunță o decizie care va declanșa iureșul în Coaliție. Ce miniștri vor fi puși pe liber

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies