8 lucruri interesante despre nativii din zodia Scorpion

Tot trebuie să știi despre zodia Scorpion. Curiozități, personalitate și calități ale nativilor.

Autor: Alexandra Nistor

In articol:

Detalii inedite despre nativii Scorpioni. Este o zodie de Apă care reprezintă moartea și renașterea, energia intensă și puterile misterioase. Deși nu par, Scorpionii sunt destul de greu de înțeles. Află ce înseamnă să ai o persoană Scorpion în jurul tău.

Ce trebuie să știi despre un Scorpion

Zodia este asociată cu începutul și sfârșitul. Are o polaritate negativă, cunoscută ca Zodia Misticului sau a Căutătorului. Sufletul lor este plin de sentimente, chinuit de întrebări și aflat în permanență în căutarea liniștii. Scorpionul guvernează Casa a opta, a Morţii şi a Moştenirilor.

Este o zodie fixă, feminină și cea mai complexă dintre toate. Scorpionii au caracter puternic, echilibrate, câteodată izolat și pasiv. Nativii se vor opune schimbărilor și se vor retrage în colțul lor, sperând ca lumea să-i dea pace. Scorpionii sunt semne fixe, care au nevoie de spațiul lor intim.

lucruri interesante zodia scorpion

8 lucruri pe care trebuie să le știi despre un Scorpion

[Sursa foto: PixaBay]

Scorpionii primesc vibrații de la cele două planete care îi guvernează, Pluto și Marte. Devin dinamici, pasionali, tăcuți, introvertiți și pasivi.

Perioada de desfășurare a zodiei este 23 octombrie și 20 noiembrie.

Sunt influențați de această perioadă, căci este vremea în care se culeg ultimele roade, Soarele își pierde din strălucire, zilele devin mai scurte.

Citeste si: Ce zodie este Vladimir Putin. Iată care sunt zodiile ce te pot trăda fără nicio ezitare

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Lucruri interesante despre zodia Scorpion

Simte lucrurile intens. Scorpionii trăiesc viața la maxim, acceptă cele mai grele și dubioase provocări, lucruri la care ceilalți oameni nici nu s-ar uita. Nativii nu iau absolut nimic în joacă, așadar se vor implica la maxim într-o situație și se lasă influențați la orice pas.

Este misterioasă. A fi misterios este în sângele unui Scorpion. Adoră să stârnească semne de întrebare în legătură cu el și acțiunile lui, astfel că va dezvălui întotdeauna doar lucrurile pe care le consideră el necesare. De asemenea, nu este disponibil oricând de discuții, ci doar când vrea el.

Este paranoică. Nativii sunt puși în anumite situații care le va stârni, de cele mai multe ori, paranoia. Deși sunt foarte siguri pe sine și acțiunile lor, vor exista întotdeauna momente de îngrijorare. Nu sunt lipsite nici posibilitățile de a-și face scenarii.

Are întotdeauna ceva de comentat. Un lucru imposibil pe care îl poți face cu un Scorpion este să-i închizi gura. Au întotdeauna ceva de spus, fie un comentariu pertinent, fie o intervenție pe care nu a cerut-o nimeni. Nativii nu se abțin niciodată din comentarii, mai ales dacă stăpânesc discuția.

Citeste si: Care sunt cele 6 perechi de zodii incompatibile. Dragostea lor nu va învinge niciodată

Caută iubirea adevărată. Relațiile amoroase ale Scorpionilor se bazează pe încredere, respect și iubire, lucruri pe care nu le găsesc în fiecare persoană. Preferă să stea singuri de ordinul anilor decât să își facă o relație care nu va dura mai mult de câteva luni. Nu le place să schimbe partenerii, de aceea caută acea persoană.

Se izolează câteodată. În urma unor perioade dificile, din punct de vedere financiar sau social, nativii se vor retrage într-un colț câteva zile. Nu este absolut nimic de judecat, mai ales în condițiile în care este o metodă de a-și reveni din stările neplăcute. În astfel de momente își pun ordine în gânduri.

Este destul de enervantă. Pentru persoanele din jur, Scorpionii  sunt niște prieteni amuzanți, de încredere, cu care îți face plăcere să stai, însă nu e întotdeauna atât de roz. Dacă li s-a pus pata pe ceva, îi vor scoate din minți pe toți ceilalți. Devin prea curioși și stresează lumea prezentă acolo.

Nu te poți juca cu sentimentele ei. Lucrul urât cel mai mult de un nativ Scorpion este să fie înșelat sau păcălit. Va prefera să-i spui adevărul gol, goluț în față decât să-l faci pe la spate. Scorpionii au o puternică relație cu Universul, astfel că se vor asigura că veți fi pedepsiți de Karma.sursă: kanald.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

8 lucruri interesante despre nativii din zodia Gemeni

8 lucruri interesante despre nativii din zodia Balanță

Casual, office, cambrate - iată cum să alegi sacourile de damă potrivite pentru orice ocazie!

3 zodii vor da lovitura din punct de vedere financiar de săptămâna următoare

Două forțe mondiale cutremură toată lumea! Peste 5 miliarde de oameni ar muri. E fără precedent

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Se restituie banii pentru cei care au plătit aceste amenzi! Anunț de ultimă oră

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies