8 sfaturi pentru alegerea celui mai bun instalator de panouri solare

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

De îndată ce începeți să vă uitați la obținerea de energie solară pentru casa sau afacerea dvs., veți descoperi că există atât de multe informații supraîncărcate! În acest articol vom defalca sfaturile noastre pentru a alege cel mai bun instalator de panouri fotovoltaice.

Alegeți un instalator local de panouri solare

Nu se poate sublinia îndeajuns- este de o importanță majoră să alegeți un instalator de panouri fotovoltaice care se află în apropiere de zona dumneavoastră. Căutați o echipă care există de cel puțin 5 ani și care oferă servicii continue în zona dvs.

Acesta este cel mai sigur mod de a selecta un instalator de panouri solare care este în ea pe termen lung și nu doar acolo pentru a face un ban rapid și a vă lăsa cu probleme. Așadar, intrați în grupul dvs. local de Facebook și întrebați despre instalatorii locali.

Oamenii sunt bucuroși să își arate instalațiile și puteți vedea munca în persoană.

Reprezentarea celebrităților

Puteți paria că, dacă firma la care vă uitați plătește o celebritate pentru a-și promova produsele, va subcontracta instalarea panourilor solare. Acesta poate fi instalat de oricine care a făcut un curs de 5 zile și vrea să facă bani. S-ar putea să nu fie cea mai bună persoană pentru treabă, deoarece nu au niciun interes personal pentru companie- vor doar să termine treaba cât mai repede pentru a putea trece la următoarea.

Cel mai mare nu este întotdeauna cel mai bun

Cu cât este mai mare instalatorul de instalații solare nu înseamnă că va fi mai bun pentru dumneavoastră, în calitate de consumator. Doar pentru că au un site web care arată minunat, nu înseamnă că veți obține un serviciu mai bun. Înseamnă pur și simplu că au un buget de marketing mai mare pentru a domina alți instalatori.

Trei oferte de la aceleași persoane

Mulți oameni aleg calea cea mai ușoară atunci când vine vorba de alegerea unui instalator- dau clic și obțin trei oferte de preț de la trei furnizori „diferiți" care sunt toți „recomandați". Aceasta este cea mai ușoară modalitate de a umple buzunarele site-ului respectiv. Este destul de simplu, ei au un interes personal ca dvs. să alegeți unul dintre acești furnizori. Așa că vă rugăm să vă faceți timp pentru a vă documenta. Nu este întotdeauna la fel de ușor ca și cum ați da click pe un singur lucru pentru a obține trei oferte.

Citeste si: Probleme mari pentru Andreea Mantea: "Ma ustura pielea de mor! Nu va arat mai mult, caci va speriati!" Ce a patit prezentatoarea de la "Casa iubirii"- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Luați în considerare proprietatea dvs.

Trebuie să fiți realist în ceea ce privește proprietatea dvs. în ceea ce privește randamentul pe care îl veți obține de fapt de pe urma sistemului de panouri fotovoltaice, odată ce acesta este instalat. Cea mai frecventă plângere pe care o auzim este că sistemul lor solar nu face ceea ce le-a spus echipa de vânzări!

Casa dvs. este la umbră toată ziua sau există o obstrucție din partea copacilor în soarele de după-amiază. Orientarea acoperișului dumneavoastră poate avea, de asemenea, un rol important, împreună cu numărul de direcții spre care vor fi orientate panourile solare- dacă acestea sunt împărțite pe 2 sau mai multe fețe ale acoperișului- acestea se pot lupta efectiv între ele și nu pot produce nici pe departe un randament suficient pentru dumneavoastră.

Produs de calitate

Știați că multe sisteme de panouri fotovoltaice sunt înlocuite după numai 3 sau 4 ani? Aproape putem paria că nu erați conștient de acest fapt puțin cunoscut. Dacă aveți de gând să alegeți cel mai ieftin- veți primi ceea ce plătiți.

Alegeți o marcă care are o garanție de 25 de ani pentru panourile lor- cu o garanție scrisă de performanță. De asemenea, ar trebui să aibă o garanție a produsului panou solar de minim 10 ani.

Invertorul solar ar trebui să aibă o garanție de minim 5 ani, dar este mai bine dacă puteți găsi unul care să aibă o garanție de 10 ani.

Compatibilitatea sistemului dvs. solar

Întotdeauna este o idee bună să vă asigurați că instalația de panouri fotovoltaice este pregătită pentru viitor cu puțină planificare. Bateriile solare, cum ar fi sistemul Tesla, sunt costisitoare și cu siguranță nu se încadrează în bugetul dvs. actual, totuși, asigurați-vă că instalația dvs. este compatibilă pentru adăugarea de baterii la o dată ulterioară.

Lucrul grozav la tehnologie este că- devine mereu mai ieftină. Așadar, dacă vă faceți temele necesare și vă convingeți instalatorul de panouri fotovoltaice să proiecteze un sistem compatibil cu bateriile, veți fi în avantaj pentru atunci când veți dori să adăugați baterii mai târziu.

Pregătiți-vă tabloul de distribuție pentru energie solară

De multe ori, atunci când vă instalați un sistem solar, puteți întâmpina probleme în ziua instalării panoului, deoarece tabloul de distribuție existent nu este pregătit. Acest lucru nu numai că va însemna că aveți nevoie de încă o zi liberă de la serviciu, dar nici măcar nu puteți face panourile solare să funcționeze pentru dvs. și să economisiți bani până când nu este reparată. Vă sugerăm să vă faceți inspectarea tabloului de distribuție înainte de a plăti avansul, astfel încât să vă asigurați că totul va funcționa ca la carte în ziua instalării și veți începe să economisiți imediat.

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

4 rețete de cocktail pe bază de rom

Fii cea mai frumoasă, în cea mai importantă zi din viața ta, în rochii elegante de nuntă!

Bacalaureat 2022. Când iau vacanță elevii din clasele a XII-a și a XIII-a

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Șoc total pentru Vladimir Putin! La asta nici măcar el nu se aștepta. E TERMINAT

Nimeni nu se astepta: o mare vedeta din Romania s-a recasatorit pe ascuns! Este la a 4-a casnicie

Locuințele noi se scumpesc. Un plan al Comisiei Europene aruncă în aer piața construcțiilor

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies