A acceptat să fie violată după ce agresorul i-a oferit 3 variante, toate șocante! Una ar fi fost să-și piardă viața, iar cealaltă... E de neînchipuit!

O femeie din New York a acceptat să fie violată după ce agresorul i-a propus alte două alternative. Femeia a "fost de acord" cu violul ca să nu fie sufocată cu o pernă sau ca să nu întreţină relaţii sexuale cu fiul ei, în vârstă de 25 de ani.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Agresorul, Joshua Henderson, în vârstă de 33 de ani, a pătruns în clădirea unde locuia femeia după ce a susţinut că este muncitor în construcţii, scrie adevarul.ro.

Acesta purta o vestă reflectorizantă şi s-a prefăcut că merge pe acoperiş pentru reparaţii. În schimb, a intrat în apartamentul femeii, pe fereastră, şi a legat-o pe acesta şi pe fiul ei în vârstă de 25 de ani. După ce i-a ameninţat cu o armă, agresorul a luat banii şi bijuteriile care se găseau în casă.

Înainte să plece, bărbatul a pus-o pe femeie să aleagă între trei variante îngrozitoare: să o violeze, să o sufoce cu o pernă sau să întreţină relaţii sexuale cu fiul ei. După ce a violat-o, agresorul şi-a stropit victima cu apă şi săpun pentru a şterge probele, apoi bărbatul a părăsit clădirea grăbit, plecarea acestuia fiind surprinsă de camerele de supraveghere.

Soţia agresorului, însă, susţine că rezultatele DNA vor dovedi că Henderson este nevinovat. „Este un om grijului şi iubitor. Rezultatele DNA vor dovedi că nu a făcut nimic", a declarat femeia pentru Daily News.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate