A ajuns din nou la cutit! Adrian Pescariu a stat 8 ore pe masa de operatii!

Adrian Pescariu a suferit in urma cu cateva zile o noua interventie chirurgicala. De acesta data este vorba despre o operatie de rinoplastie.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereAsa arata Pescariu imediat dupa interventieInterventia a fost efectuata de medicul Nicolae Antochi si s-a lungit pe parcursul a opt ore.

Nu au lipsit nici micile intamplari neprevazute, medicul fiind nevoit sa ia cartilaj din zona coastelor pacientului pentru a remodela nasul acestuia aproape in totalitate.

fara descriere“Cand s-a prezentat la mine, pacientul deja mai efectuase inca 2 operatii la nas. Una in urma cu 5 ani si alta in urma cu 3. Initial, am crezut ca va fi vorba de o interventie simpla, sa rezolvam problemele de respiratie si sa ingustam putin nasul, insa, in urma unor analize amanuntite am constatat ca situatie este destul de complexa. Asa ca am umblat la coasta si am extras catilaj pentru a reconstrui aproape in totalitate tot nasul pacientului. In acest moment, pacientul are un nas stabil, nu prezinta traumatisme faciale si alte leziuni, desi complexitatea fracturilor a fost foarte avansata”, a declarat medicul Nicolae Antochi.

fara descriereLa trei zile de la interventie, sanatate a lui Adrian Pescariu este una imbucuratoare. Pacientul se simte perfect, respira pe nas si se reface cu pasi repezi.

“Ma simt excelent! Pot sa respir si simt gustul mancarii. Am apelat la domnul doctor Antochi pentru ca mi-a palcut foarte mult nasul cantaretei Lora, pe care tot dansul a operat-o. Am avut incredere in dansul pentru ca stiam ca si Margherita de la Clejani a apelat la dumnealui”, a spus Pescariu.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate