Vedete

A ajuns în braţele unui fotbalist după ce a fost agresată de un altul! Fosta lui Alexandrov se iubeşte cu un mijlocaş celebru

Larisa Judele este una dintre frumuseţile autohtone care, în urmă cu ani buni, a fost îndrăgostită până peste cap de actualul partener de viaţă al Elenei Udrea, Adrian Alexadrov. De câteva luni, bruneta este în mijlocul unui scandal uriaş cu fotbalistul Dacian Varga pe care îl acuză că ar fi fost violent cu ea.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Cu toate acestea, în perioada aceasta, toate par să îi meargă de minune, ea fiind, pare-se, într-o relaţie cu un alt fotbalist celebru, un mijlocaş esenţial pentru echipa Astra Giurgiu.

Chiar dacă în perioada Sărbătorilor de Iarnă a trecut prin momente cât se poate de neplăcute, ea susţinând că ar fi fost agresată la Târgul de Crăciun de actualul iubit al Mariei Constantin, fotbalistul Dacian Varga, Larisa Judele pare să simtă că, în sfârşit, lucrurile se aşează aşa cum şi-ar fi dorit. Mai exact, chiar dacă, încă, nu au recunoscut oficial niciun fel de relaţia, între focoasa brunetă şi unul dintre fotbaliştii de bază de la Astra Giurciu, Ciprian Biceanu, se întâmplă ceva... frumos.
De altfel, cei doi şi-au petrecut împreună şi Revelionul, acesta fiind şi primul moment în care s-aui şi afişat împreună, chiar dacă surse din preajma fostei iubite a lui Adrian Alexandrov, susţin că relaţia celor doi durează, deja, de câteva luni bune şi că cei doi sunt îndrăgostiţi până peste cap unul de celălalt.

Larisa Judele s-a iubit cu Adrian Alexandrov în 2014

Larisa Judele şi Adrian Alexandrov au avut o relaţie în 2014. Cei doi au fost îndrăgostiţi o bună perioada de timp, ceea ce se şi vede din pozele postate pe reţelele de socializare, în urmă cu mai bine de 4 ani, de Larisa. Îşi serbau zilele onomastice împreună, ieşeau în cluburi şi se simţeau bine unul în compania celuilalt. Mai mult, potrivit surselor noastre se pare că cei doi păstrează legătură şi în prezent, chiar dacă nu mai au niciun fel de relaţie amoroasă.


Anul trecut, în perioada Târgului de Crăciun din Bucureşti, povesteşte Larisa, a fost informată că fotbalistul Danian Varga i-ar fi transmis că o să o calce în picioare din cauza unor lucruri pe care, nici acum fosta iubită a lui Adrian Alexandrov nu le înţelege. Lucru care, de altfel, s-a şi întâmplat, Larisa susţinând că acesta ar fi agresat-o, motiv pentru care l-a şi reclamat la Poliţie.
 

Galerie foto  Urmatorul articol