A apărut a treia victimă a lui Gheorghe Dincă! Fiica unei polițiste face noi dezvăluiri în cazul Caracal

Fiica unei polițiste din Caracal a dezvăluit că a existat și o a treia victimă. Fata ar fi scăpat de Gheorghe Dinmcă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Fiica unei polițiste din Craiova a făcut dezvăluiri cutremurătoare în cazul Caracal. Fata susține că a fost martora unui episod șocant a cărui protagonistă era o altă victimă de-ale lui Gheorghe Dincă. Ea a fost audisată de DICOT, după ce a anunțat autoritățile în legătură cu scena pe care a văzut-o.

Fiica polițistei din Craiova se afla în trafic atunci când a văzut o fată care a sărit din mers din mașina lui Gheorghe Dincă și a luat-o la fugă pe străzi. A povestit că era la semafor, chiar în spatele mașinii criminalului din Caracal, când a văzut-o pe tânăra care era cât pe ce să fie și ea ucisă de Gheorghe Dincă, relatează Cancan.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: O studentă de 26 de ani s-a sinucis din cauza colegilor de bani gata! Râdeau de ea pentru că nu fusese la școală privată

Criminalul din Caracal a coborât din mașină și s-a îndreptat spre șoferiță. Când a ajuns în dreptul mașinii ei, i-a cerut să-i de anumărul de telefon pentru a-i fi martoră în cazul în care fata pe care o luase la ocazie ar fi decis să meargă să povestească totul autorităților. Ulterior, fiica polițistei a primit zeci de telefoane de la agresor, până când i-a blocat numărul. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cine este victima care a reușit să scape din mâinile lui Gheorghe Dincă.

Sursa foto: Inquam/Bogdan Dănescu

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Emil Gabor, abandonat de Monica Gabor, fiica lui? Mărturisiri tulburătoare: „Am crescut trei copii și, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur”

Cine este Ruja Ignatova și cum a reușit să dea o țeapă de 4 miliarde de euro și să dispară fără urmă

Super-alimentul care poate fi consumat fără limită! Nu îngrașă și are beneficii uluitoare pentru organismul nostru

Un profesor român din Sydney lansează o teorie explozivă legate de incendiul din Australia! De vină ar fi ecologiștii și guvernele!

Eclipsă de Lună 10 ianuarie 2020 - Cum va fi afectată fiecare zodie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies