A auzit zgomote din pod și s-a dus să vadă ce e! A înlemnit când și-a dat seama ce e deasupra dormitorului fiicei sale: „Cobora prin dulap...”

Ce a descoperit o femeie în podul casei sale, deasupra dormitorului fiicei sale.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

O mamă a avut parte de un adevărat șoc atunci când și-a dat seama ce se ascunde deasupra dormitorului fiicei sale, în vârstă de numai 14 ani. Când a aflat adevărul îngrozitpr, a sunat de urgență la Poliție, iar anchetatorii au făcut o descoperire neașteptată.

Femeia din Tennessee, Statele Unite ale Americii, a avut parte de un adevărat șoc atunci când a realizat că cineva se află în podul casei sale, de ceva timp.

Acea persoană obișnuia să o viziteze în timpul nopții pe fiica sa, în vârstă de numai 14 ani, fără ca cineva să știe ce se întâmplă.

Matthew Casto, în vârstă de 18 ani, a fost descoperit în podul casei femeii, iar oamenii legii au fost nevoiți să îl forțeze să plece.

Citeste si: Probleme grave pe Autostrada Soarelui! Circulația, afectată serios de căldură. Restricție de 40 km/h!

Citeste si: Prognoza meteo 17– 30 iunie 2019. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Citeste si: Revoltător! Un pui de urs, lovit fără milă de mai multe persoane

Când și-a dat seama că a fost văzut de mama copilei, Casto a intrat ​​în dormitorul fetiței de 14 ani. Femeia a țipat la el și a cerut să părăsească casa, scrie Scoop Nashville, iar tânărul a refuzat, astfel că a fost nevoie de ajutorul polițiștilor.

Ce s-a aflat despre tânărul găsit în locuință

În câteva minute, oamenii legii au ajuns, iar anchetatorii au aflat că individul obișnuia să intre în dormitor prin dulap, după ce copila obișnuia să își închidă camera.

Așa au aflat anchetatorii că adolescentul locuia în casă de ceva timp și că fusese avertizat să stea departe de fată, atunci când ea a fugit de acasă, pe data de 29 mai. A doua zi, copila a fost găsită în siguranță și adusă acasă.

Nu se știe pentru moment ce legătură există între infractor și fetiță, însă acesta a fost arestat și eliberat după ce a plătit cauțiunea. Acum își așteaptă procesul, fiind acuzat că a intrat în casa femeii prin efracție.

Foto: Wilson County Sheriff’s Office.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate