A avut loc primul sărut la Burlacul 2021! Andi Constantin, uimit de curajul fetei

A avut loc primul sărut la Burlacul 2021! Andi Constantin s-a sărutat cu două dintre concurente.

Georgeta Catrina l-a sărutat pe Andi Constantin
Autor: Elena Popescu

In articol:

A avut loc primul sărut la Burlacul 2021! Andi Constantin s-a sărutat cu două concurente.

Vezi despre cine este vorba.

A avut loc primul sărut la Burlacul 2021!

În cea de-a patra ediţie a show-ului matrimonial, Burlacul 2021, Andi Constantin s-a sărutat cu două dintre concurente. Mai exact, prima care a îndrăznit să facă primul pas către un sărut a fost Georgeta Catrina, care s-a bucurat de un single date alături de Burlac.

Cel de-al doilea sărut a avut o poveste diferită, Andi Constantin a simţit nevoia să o sărute pe Simona Bălăceanu  cu care a luat cina într-un restaurant poziţionat la înălţime. 

Simona Bălăceanu a primit trandafirul
Simona Bălăceanu a primit trandafirul[Sursa foto: Instagram]

Simona Bălăceanu, preferata lui Andi Constantin

Simona Bălăceanu a primit o scrisoare prin care Burlacul o invita la un single date. Fata s-a plimbat cu elicopterul şi a luat cina alături de Andi Constantin.

Citeste si: Burlacul 2021 concurente! Cine sunt fetele care au rămas în competiţie

"Astăzi vom descoperi împreună peisaje care ne vor tăia respirația.

Simona, te invit să simțim cu ne fuge pământul de sub picioare", scria în biletul pe care i l-a trimis Andi Burlacul.

Andi Constantin a aşteptat o perioadă de timp până să o invite pe Simona la un date, fiindcă spera ca concurenta să mai renunţe la orgoliu şi a vrut să îi dea o lecţie.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

"Astăzi voi merge cu Simona la date. Sper ca orgoliul să o lase să-și coboare un pic zidurile și să fie un date reușit", a spus Andi înainte de a se întâlni cu frumoasa brunetă.

Andi Constantin o consideră pe Simona Bălăceanu o fată atrăgătoare și extrem de frumoasă: "Are toate caracteristicile să fie una dintre preferatele mele", mărturisește Andi.

Simona Bălăceanu, reţinută la momentul sărutului
Simona Bălăceanu, reţinută la momentul sărutului[Sursa foto: Instagram]

Simona Bălăceanu, reţinută la momentul sărutului

Simona Bălăceanu a primit trandafirul la date, iar Andi Constantin a încercat să o sărute câteva secunde mai târziu, însă fata a bătut în retragere, iar Burlacul nu a înţeles reticenţa fetei.

 "Din punctul meu de vedere totul a mers foarte bine la date și nu vedeam motivele reale ale reticenței ei. M-am simțit prost pentru că nu mă așteptam să fie reticentă. Mă așteptam la cu totul un alt deznodământ", spune Andi Burlacul.

Citeste si: Cați ani are Andi Constantin! Burlacul a fost ispită la Insula Iubirii

Andi a mai fost deranjat și de faptul că Simona a simțit nevoia să evidențieze că el a fost cel care a venit să o sărute: "Voiam să spun că tu ai fost cel care a simțit nevoia să-mi atingă buzele".

Gerogeta Catrina s-a bucurat de un single date alături de Burlac
Gerogeta Catrina s-a bucurat de un single date alături de Burlac[Sursa foto: Instagram]

Cați ani are Andi Constantin

Andi Constantin a devenit ”burlac”, după ce în trecut a participat la Survivor România, dar a fost și ispită la Insula Iubirii. Andi Constantin este bărbatul pentru care luptă 15 de fete în cel mai nou sezon din emisiunea Burlacul. Burlacul este o emisiune care constă în găsirea perechii unui burlac din lumea mondenă a României.

Andi Constantin are 29 de ani ani și este campion la fitness. Noul ”burlac” este plin de calități și se descrie ca fiind un om care iubește natura, animalele, dar și tot ce ține de motoare.

„Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, spune Andi Constantin.

Burlacul 2021
Burlacul 2021[Sursa foto: Instagram]

Cine prezintă Burlacul 2021!

Răzvan Fodor este prezentatorul noului sezon al emisiunii Burlacul. Celebrul prezentator îi va fi alături lui  Andi Constantin  și îl va ajuta să își găsească aleasa.

”Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe <Burlacul>, să îl ghidez. Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus Răzvan Fodor.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Concurente Burlacul 2021! Cine sunt cele 13 de fete care au primit trandafirul de la Andi Constantin FOTO

Andi Constantin este Burlacul 2021. Protagonistul noului sezon este un fost concurent de la Survivor România

Răzvan Fodor prezintă Burlacul 2021! Detalii neștiute despre show-ul matrimonial

Horoscop saptamanal 12-18 Aprilie 2021: Pentru Berbec, această săptămână va fi una mai mult decât perfectă

Lovitură TOTALĂ pentru cei care s-au vaccinat cu Pfizer! Informația care dă peste cap tot ce se știa până acum

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

SUA reînvie terorismul islamic ca să-i facă viața grea lui Putin. Urmează o nouă "Primăvară Arabă"?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies