A avut o nunta ca in povesti, dar nu poate pleca in luna de miere! Uite ce o retine pe Oana Ionita in Bucuresti

Oana si Florin, proaspatul ei sot, au amanat luna de miere deoarece fosta Bebelusa are un plan nou: vrea sa isi mai deschida o scoala de dans.

Autor: I.M.D.

"Momentan, ne-au cam fost date peste cap planurile de vacanţă pentru că mi-am pus în cap deschiderea altei şcoli de dans. Rezultatele de până acum şi bucuria copiilor pe care îi am alături m-au făcut să cred în dezvoltarea unui nou centru al dansului şi sportului. Luna de miere cred că va mai aştepta puţin! Mă bucur că Florin este alături de mine şi mă susţine în toate planurile îndrăzneţe" a declarat Oana Ioniţă pentru www.ziarulring.ro.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

"Momentan, ne-au cam fost date peste cap planurile de vacanţă pentru că mi-am pus în cap deschiderea altei şcoli de dans. Rezultatele de până acum şi bucuria copiilor pe care îi am alături m-au făcut să cred în dezvoltarea unui nou centru al dansului şi sportului. Luna de miere cred că va mai aştepta puţin! Mă bucur că Florin este alături de mine şi mă susţine în toate planurile îndrăzneţe" ne-a declarat Oana Ioniţă.

Acest articol este proprietatea Ring Media Group şi este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parţială a conţinutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicaţiile tipărite- Ziarul "ring", iar pentru publicaţiile online- http://www.ziarulring.ro/stiri/monden/217699/Proaspat-casatoriti-bebelusa-Oana-si-Florin-Budnaru-NU-POT-pleca-in-LUNA-DE-MIERE-
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies