Vedete

A avut o presimtire Ionut “Jaguarul” cand a plans la Exatlon vorbind despre mama lui? Femeia a fost operata in urma cu cateva zile

Momentul in care Ionut “Jaguarul” de la Exatlon a vorbit despre mama lui a fost unul emotionant. El a izbucnit in plans, facandu-i si pe ceilalti concurenti sa lacrimeze.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


A avut o presimtire Ionut “Jaguarul” cand a plans la Exatlon vorbind despre mama lui? Femeia a fost operata in urma cu cateva zile icon photo

“Stiu ca avea niste probleme de sanatate, cu ochii si cu piciorul. Trebuia sa se opereze. Nu stiu cum e si chestia asta ma macina. As vrea sa stiu ca e bine”, a spus Ionut “Jaguarul” plangand, dupa ce a fost intrebat de Cosmin Cernat de ce prima persoana de la care ar vrea sa primeasca mesaje este mama. Marturisirea lui Ionut “Jaguarul” i-a facut si pe ceilalti concurenti sa lacrimeze.

Mama lui Ionut de la Exatlon, probleme de sanatate! A fost operata la picior

Ca o coincidenta, chiar in zilele in care Ionut facea aceasta dezvaluire, mama lui se afla in spital, unde a fost operata.  Mama lui s-a operat in urma cu trei zile la picior. “Este inca in spital, dar este bine acum”, ne-a spus Nella, sotia lui Ionut “Jaguarul” de la Exatlon. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune