A avut probleme cu sarcina, dar a ignorat sfaturile medicilor! Mădălina Ghenea recunoaşte: ”Nu am ascultat!”

Mădălina Ghenea a dezvăluit că este însărcinată abia atunci când se afla în luna a opta, iar acum a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat.

Autor: T.S.


În ciuda faptului că medicii au sfătuit-o să stea la pat, aceasta nu a ţinut cont de sfaturie acestora, întrucât n-a putut să renunţe la muncă.

"Doctorii mi-au recomandat să stau la pat toată sarcina. Nu am ascultat. Am avut contracte de onorat. Am lucrat până în luna a opta. Nu pot să nu lucrez. De la 14 ani colind lumea, mi-am câştigat independenţa şi mă bucur enorm că azi pot contribui la creşterea copilului meu", a declarat Mădălina Ghenea pentru OK Magazine.

Chiar dacă vestea că Mădălina Ghenea şi Matei Stratan vor deveni părinţi a surprins pe toată lumea, actriţa susţine că partenerul ei i-a spus că vrea copil de la prima întâlnire.

"De la început mi-a spus că îşi doreşte un copil. Din prima zi, din prima clipă. Nu ştiu cum să descriu ce trăim noi. Suntem din ce în ce mai apropiaţi. S-a mutat la mine din prima zi şi nu a mai plecat de lângă mine. Îl urmez şi mă urmează peste tot. Suntem nedespărţiţi. De când suntem împreună am stat despărţiţi doar o săptămâna", a mai spus Mădălina Ghenea.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

A divorţat de Tuncay Ozturk, dar Andreea Marin e ”legată” de el pentru totdeauna! Detaliul care a dat-o de gol pe vedetă

Toată lumea îl ştie pe chef Florin Dumitrescu, însă în urmă cu ŞAPTE ANI era de nerecunoscut! Imaginea care a făcut furori pe internet

Actriţa Marion Cotillard, despre care s-a spus că are o relaţie cu Brad Pitt, a devenit mamă

De luni până miercuri, 5 zodii își pot face planuri de investiții, deoarece intuiția îi va ajuta să aleagă înțelept

Vestea dimineții despre Florin PIERSIC! Anunțul a fost făcut chiar de către fiul său

Logodnica lui lui Culiță Sterp, veste emoționantă: „Abia aștept să ne cunoaștem”

Cine a cultivat cultul personalității lui Ceaușescu. „Există o anumită slugărnicie în neamul românesc”

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies