A colaborat soţia lui Cristian Ţopescu cu Securitatea? Christel a avut numele conspirativ de “Laura” şi şi-a supravegheat colegii de facultate!

Soţia lui Cristian Ţopescu a semnat un angajament cu Securitatea, însă CNSAS nu a considerat că e fost colaborator al organului de represiune.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Soţia lui Cristian Ţopescu a semnat un angajament cu Securitatea, iar povestea a părut în presă în 2011. Celebrul comentator sportiv, decedat pe 21 mai 2018, la 81 de ani, a avut trei căsnicii, ultima fiind cu Christel Ungar, producător la secţia germană a TVR. Ungar a fost în prim-plan atunci când Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) a dat un comunicat prin care a atestat ca sotia lui Cristian Topescu a semnat un angajament cu Securitatea, inainte de Revoluţia din 1989. (vezi ce se întâmplă cu câinii care au vegheat-o pe Cristina Ţopescu)

Citeste si: Cristina Topescu suferea de atacuri de panica in direct, la tv. De ce ii era cel mai frica jurnalistei: "Erau pregatiti in regie sa bage publicitatea, daca cumva ma prelingeam pe sub pupitru"

Citeste si: Primele decizii clare legate de Crăciun. Ce nu trebuie să facem - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Caz horror la Timişoara, mai îngrozitor decât al Cristinei Ţopescu! A fost descoperit cadavrul mumificat al unui bărbat mort de doi ani, într-un apartament în care aparatul de radio mergea fără oprire de la decesul acestuia!

Citeste si: Cristina Țopescu, blestemată de o persoană apropiată: „Să moară cu câinii ei”

"In baza Notei de Constatare nr....din data de 26.08.2010, intocmita de catre Direcţia de Specialitate din cadrul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securitatii, in care se regasesc urmatoarele elemente: doamna UNGAR ŢOPESCU Christel este titulara a dosarului fond reţea nr. R 309428 (cota C.N.S.A.S.). Domnia sa a fost recrutata la data de 07.02.1987, în perioada in care era studenta la Facultatea de Filologie din laşi, pentru „supravegherea informativa a colegilor de facultate şi pentru cunoaşterea activitatii lectorului vest german L.R.”, se scrie în document.

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Lovitură cruntă pentru Iohannis. A făcut o greșeală capitală. De ce e acuzat

Incredibil! Ce mașină conduce Andreea Tonciu și ce preț enorm a plătit pentru acest bolid! De unde a avut bani

Fratele de la Milano al Cristinei Ţopescu a băgat spaima în apropiaţi din cauza coronavirusului: „Să nu iei vreun virus, te rog!”

Ce sexy este fosta cumnată a Cristinei Ţopescu! Raluca e fotomodel la 40 de ani şi se află în plin divorţ de Cristi, fratele Cristinei!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies