Vedete

A copiat Andra versurile primului sau hit de la Stefan de la Barbulesti? Refrenul melodiei "In noapte ma trezesc" este aproape identic cu o strofa din compozitia manelistului, "As da zile de la mine"!

Piesa cu care Andra s-a lansat in muzica, “In noapte ma trezesc”, a copiat versurile celebrei manele “As da zile de la mine”, compusa de Stefan de la Barbulesti.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

In 2001, la doar 15 ani, Andra se lansa in muzica autohtona cu albumul “Andra”, inregistrat la studioul lui Costi Ionita, cel care a fost si textierul principalelor piese. Hitul albumului de debut al Andrei a fost “In noapte ma trezesc”, iar refrenul melodiei de mare succes are urmatoarele versuri: “In noapte ma trezesc/ Cu luna de pe cer vorbesc/ Si-i spun durerea mea/ Doar ea ma poate asculta”. Versurile sunt aproape identice cu cele ale celebrei manele “As da zile de la mine”, strofa scrisa de Stefan de la Barbulesti fiind diferita doar cu ultimul vers fata de refrenul cantat de Andra: “In noapte ma trezesc/ Cu luna de pe cer vorbesc/ Si-i spun durerea mea/ Ca mi-ai distrus inima”. La vremea respectiva, Stefan de la Barbulesti s-a aratat dezamagit de faptul ca versurile sale au fost copiate si a lasat sa se inteleaga ca Andra s-a folosit de versurile unei melodii celebre pentru a se face cunoscuta.

 

 

Galerie foto 
Setări confidențialitate