Stiri

A cumpărat o carte de povești de la un anticariat. În timp ce îi citea fiicei, dintre pagini a căzut o scrisoare. A citit-o și nu și-a mai putut stăpâni lacrimile

Natalia a cumpărat o carte de povesti dintr-un anticariat, dar nu stia ca asta ii va schimba viata. Dintre pagini a cazut o scrisoare și nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Natalie Coleman, o tânără mămică din Scoția a cumpărat o carte de povești de la un anticariat, pentru a-i citi fiicei sale. Ea nu știa, însă, că viața avea să-i fie dată peste cap. În timp ce îi citea micuței, dintre pagini a căzut o scrisoare dureroasă. După ce a citit rândurile, Natalie nu și-a putut stăpâni plânsul.

„Dragă Alexis, dacă primești asta fără mine, este pentru că din păcate circumstanțele au devenit nemiloase și nu am mai putut să ți-o ofer eu. Trebuie să știi că te-am iubit mereu din toată inima. Ești primul lucru la care mă gândesc dimineața când mă trezesc și ultimul la care mă gândesc noaptea la culcare. Cu dragoste, tata. (Barry)”, erau rândurile care au adus lacrimi în ochii mămicii.

Citeste si: Doliu uriaș! Marele actor s-a stins din viață, iar fanii și familia sunt îngenuncheați de durere! „Știam că ziua în care aveam să ne luăm rămas bun...”

Citeste si: Primele declarații ale Plușicăi despre iubitul ei! S-au cunoscut în club și sunt împreună de mai puțin de o săptămână

Citeste si: Secretele Plușicăi! Despre sex la prima întâlnire, dimensiuni și preludiu, cu cea mai ”dotată” concurentă de la ”Puterea Dragostei” EXCLUSIV

Tânăra o caută pe fata la care trebuia să ajungă acea carte de povești

După ce a citit cuvintele pe care un tată iubitor le-a scris pentru fiica lui, Natalie s-a gândit că este posibil ca acea carte să fi însemnat mult pentru cineva, motiv pentru care a început să o caute pe Alexis. Ea a publicat pe Facebook o fotografie cu scrisoarea și cartea, cerâînd ajutorul internauților pentru a o găsi pe cea căreia îi era destinat cadoul. „Mesajul acesta mi-a frânt inima. Dacă o știți pe Alexis (numele tatălui este Berry),mi-ar plăcea foarte mult să-i returnez cartea”, a scris ea.

Galerie foto