A cunoscut faima la Insula Iubirii, dar s-a sinucis din cauza unui posibil dosar penal

Famia, fanii și distracția care vin o dată cu participarea la Insula Iubirii nu garantează o viață fericită. Iată ce vedetă de la Insula Iubirii s-a sinucis și de ce.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

A cunoscut faima la Insula Iubirii, dar s-a sinucis din cauza unui posibil dosar penal
A cunoscut faima la Insula Iubirii, dar s-a sinucis din cauza unui posibil dosar penal


In articol:

Un procuror britanic a decretat joi că prezentatoarea de la Insula Iubirii, Caroline Flack, s-a sinucis din cauza presiunii mediatice a procesului în care era implicată deoarece se temea că acesta va însema finalul carierei. 

Un proces deschis pe numele său, în care era cercetată pentru că și-ar fi agresat iubitul, a fost un motiv destul de important pentru ca vedeta de la Insula Iubirii din UK, Caroline Flack, să se sinucidă. Procurorii au declarat că motivul sinuciderii a fost faptul că victima s-a simțit depășită de presiunea socială ce venea o dată cu procesul. 

Totodată, pentru Caroline, fosta prezentatoare Insula Iubirii, această acțiune ajunsă în fața magistraților reprezenta, cu siguranță, încheierea viitorului său în televiziune, cât și în mediul online. 

Mary Hassell, procuror londonez, a vorbit după luni bune despre caz, punând întâmplarea :"din cauza unei exacerbări a sănătății și a suferinței fluctuante". "Știa că se va confrunta cu mass-media, presă, publicitate - totul se va năpusti asupra ei", a spus legistul.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

Citeste si: Interlopii și-au împărțit Capitala. Cum arată harta Bucureștiului

Citeste si: Ultima luptă a lui Emi Pian! Dezvăluiri inedite despre sechestrarea bunurilor din 2017! Oneață, regele barbutului, a fost implicat

Citeste si: INCREDIBIL ce au descoperit cercetătorii: iată ce pățesc 1 din 4 oameni vindecați de COVID-19

A cunoscut faima la Insula Iubirii, dar s-a sinucis din cauza unui posibil dosar penal
A cunoscut faima la Insula Iubirii, dar s-a sinucis din cauza unui posibil dosar penal

Deces în cazul unei vedete de la Insula Iubirii: s-a sinucis, din cauza presiunii sociale

Aceasta s-ar fi temut de felul în care urma să fie percepută de public și de urmăritori, datorită felului în care oamenii din mass-mediu au ales să-i prezinte cazul.

"Chiar dacă starea ei mentală generală a avut un impact major asupra morții ei, cred că motivul pentru care și-a luat viața a fost că acum știa că e urmărită penal și că ar fi nevoită să dea mereu explicații în mass-media. Totul s-ar fi întors dintr-o dată împotriva ei", a continuat Hassell.

Decesul frumoasei femei în vârstă de 40 de ani, Caroline Flack de la Insula Iubirii, a fost un semnal de alarmă pentru mulți internauți și chiar jurnaliști, care poate uneori au tendința de a uita că cei despre care comentează sau scriu

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Avocatul clanului Duduienilor face declarațiile ce pun stop tuturor speculațiilor

Detalii de ultimă oră despre funeraliile lui Emi Pian. Unde va fi înmormântat interlopul și cât costă locul de veci

Tatăl preotului care și-a bătut soția își condamnă fiul: ”Eu am vorbit şi la Episcopie”

Sfârșit tragic al unui copil de șase ani! Băiatul s-a înecat sub ochii părinților la scăldat!

Ce s-a întâmplat între Simona Trașcă și Loredana Chivu în club, după câteva pahare! I-a dat un cap în gură, de față cu toată lumea, iar apoi... FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies