A cunoscut un bărbat în club și a mers la el acasă. Ce a pățit tânăra este incredibil: "M-am prefăcut că încă dorm, sperând că se va opri!”

După o seară în club, viața unei tinere a luat o întorsătură tragică.

Distribuie pe:

A cunoscut un bărbat în club și a mers la el acasă. Ce a pățit tânăra este incredibil "M-am prefăcut că încă dorm, sperând că se va opri!”
După o seară în club, viața unei tinere a luat o întorsătură tragică.


In articol:

Robyn Emma, în vârstă de 27 de ani, a povestit drama prin care a trecut acum 6 ani. A cunoscut un bărbat, care se prezentase sub numele de Alan, într-un club din Chesire.

Tânăra, care în acea vreme era studentă la criminologie, a luat un taxi împreună cu bărbatul, pentru că mergeau în aceeași zonă.

Robyn a rămas peste noapte la Mahmood, numele real al bărbatului, care în prezent are 44 de ani. Fiind foarte obosită, a adormit pe canapea, lăsând de înțeles că nu o să se întâmple nimic mai mult între ei.

După ceva timp, tânăra și-a dat seama că ceva nu este în regulă. Bărbatul a violat-o, fiind sigur că ea doarme și că nu o să își dea seama ce i se întâmplă.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Lovitură dublă pentru un bărbat din Suceava. A fost înjughiat de violatorul soției sale

Citeste si: Alex Bodi, dezvăluiri surprinzătoare despre declinul lui și despre relația cu Bianca Drăgușanu! „Mi-am pierdut afacerile, am pierdut banii”

Citeste si: Anastasia Lazariuc, apariție spectaculoasă la 66 de ani! Artista nu a avut o viață deloc ușoară, după ce tatăl ei a murit! „Spălam podele după ore”

Ce i-a făcut bărbatul, crezând că fata doarme

„Eram înspăimântată că mă va ucide dacă deschid ochii. Am realizat ce face și m-am gândit că se va panica dacă îi deschid. Era un laptop lângă noi și eram convinsă că mi-l va da de cap sau mă va strânge de gât. Nu a fost niciun sărut, nicio atingere, deși mi-a desfăcut sutienul și a durut. Plângeam în sinea mea, dar m-am forțat să mă prefac că dorm și să nu reacționez pentru că mă gândeam că nu o voi mai vedea pe mama dacă nu o voi face. Când m-am gândit că aproape a terminat, am început să mă prefac că mă trezesc. Am făcut zgomot și a sărit de pe mine și când am deschis ochii, el era îmbrăcat și stătea jos. Eram îngrozită că mă va strânge de gât, așa că m-am prefăcut că nu s-a întâmplat nimic”, a povestit Robyn, rememorând clipele terifiante prin care a trecut.

Fata era atât de înspăimântată la gândul că bărbatul o va ucide dacă spune ceva legat de cele întâmplate, încât a sunat la poliție abia după ce a ajuns acasă. Mahmood a condus-o până la apartamentul prietenei la care Robyn stătea, însă ea a încercat să își ia toate măsurile de precauție.

„Nu am vrut să știe casa exact așa că i-am spus să oprească și i-am spus pa, dar simțeam cum eram privită de el în tot acest timp”, a mai mărturisit Robyn.

Bărbatul a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru fapta sa, pe lângă alți 12, primiți pentru un atac, petrecut după incidentul cu Robyn, potrivit The Sun.

Fata a rămas traumatizată de întâmplarea prin care a trecut, pe timpul procesului devenind depresivă, iar episoadele de anxietate fiind dese.

Urmatorul articol
Citește și:

Sora lui Denis Alibec a murit! Tragedia din familia fotbalistului de care nimeni nu știa

Împăcare neașteptată în showbiz-ul românesc! Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou împreună după scandalul legat de divorț și acuzațiile de infidelitate

Cutremur pe scena politică! Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda divorțează. Acuzații extrem de grave (SURSE)

Imagine de infarct! Anamaria Prodan șochează din nou! Impresara a apărut în sânii goi, ciorapi de plasă și ham din filmele pentru adulți în văzul lumii! ”Nimeni nu mă poate opri!”

Grațiela Duban, soția lui Andrei Duban, în lacrimi la Survivor! Momentul emoționant în care Faimoșii și Războinicii au uitat de rivalitate

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies