A dat cărțile pe față! Andra Volos a spus ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și None în casa Puterea dragostei! ”Ne-am întâlnit!” EXCLUSIV

După o discreție totală, Andra Volos a spus ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și None în casa Puterea dragostei, dacă a fost vorba despre un flirt sau ceva mai mult.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Andra Voloș a spus ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și None
Andra Voloș a spus ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și None


In articol:

Andra Voloș a spus ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și None! La opt luni de la un flirt pe care l-a avut în casa Puterea dragostei cu None, unul care însă avea să se transforme într-un adevărat scandal la vremea respectivă, întrucât Andra era la începutul relației cu Bogdan Mocanu, frumoasa femeie a ținut să dezvăluie tot ce s-a petrecut cu ea și fostul concurent în acea perioadă.

Andra Voloș a spus ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și None
Andra Voloș a spus ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și None

Andra Voloș a spus ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și None! ”Mi-a zis că el nu o să se bage atâta timp cât eu sunt cu Bogdan”

Toată lumea știe că Andra și None s-au întâlnit pe ascuns dincolo de show, într-o locație din Istanbul, „eveniment” înregistrat la vremea respectivă de alte persoane „binevoitoare” din casă! Imediat, în emisiune, întrebat de prezentatoarea Andreea Mantea dacă tânăra ar avea sentimente pentru el, bărbatul a vorbit deschis, deși la mijloc era și Bogdan Mocanu.

Da, prin toate privirile. Și invers a fost la fel. (...) Eu i-am făcut o promisiune Andrei, i-am promis să nu o să o pun într-o lumină proastă și o să îmi calculez cuvitele în așa fel încât să nu se simtă prost nici ea și nici el (n.r. Mocanu). Ne placem reciproc, asta e concluzia”, a răspuns atunci None, contrazis însă de Andra. Mi-a zis că el nu o să se bage atâta timp cât eu sunt cu Bogdan. Când mi-a spus că mă vede nefericită, i-am spus că eu vreau să plec oricum. Nu am zis că simt ceva pentru el”, a mai spus ea.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Andra Voloș a spus ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și None
Andra Voloș a spus ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și None

Andra Voloș a povestit ce s-a întâmplat la întâlnirea cu None! ”Acum eu am greșit”

Andra Voloș a spus ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și None! Mai mult decât atât, la vremea respectivă, Andra a regretat foarte mult faptul că ea l-a sunat pe None și s-a întâlnit cu el, fără să fi fost prin preajmă Bogdan Mocanu, fie și pentru a regla unele lucruri.

Am greșit că nu i-am spus lui Bogdan și poate nici nu trebuia să îl sun pe None, trebuia să aștept până la gală și să îi iau pe amândoi în pauză și să îi pun față în față. Să spun că eu sunt cu Mocanu într-o relație și să vedem cum stă treaba. Acum eu am greșit că am sunat și am vorbit cu el. L-am mințit pe iubitul meu”, i-a mărturisit Andra celei mai bune prietene din casă, Deea.

Andra Voloș a spus ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și None
Andra Voloș a spus ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și None

Andra Voloș a spus ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și None! ”Este un bărbat carismatic, atrăgător, spiritual, însă pe mine nu m-a atras”

Andra Voloș a spus ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și None! Acum, la atâta vreme de la acel episod, în direct la WOWbiz.ro, Andra a vorbit cu sinceritate despre None. ”Este adevărat, m-am întâlnit cu el în Istanbul. Poate a fost o greșeală, dar așa am simțit atunci. Însă, nu s-a întâmplat nimic între mine și el. Este un bărbat carismatic, atrăgător, spiritual, însă pe mine nu m-a atras. Am stat vreo 40 de minute la o masă, am vorbit prietenește, nu ne-am sărutat, cum s-a speculat. Dacă aș fi făcut-o, poate aș fi simțit sau nu ceva pentru el. Însă, nu se pune problema. Nu m-a atras din acest punct de vedere, eu aveam sentimente puternice pentru Bogdan atunci. Repet, am ieșit amândoi, într-un context, este real, dar nimic mai mult. A fost la nivel de amiciție”, a declarat Andra la emisiunea ”Totul despre Puterea dragostei” de la WOWbiz.ro

 

Galerie foto 
Citește și:

Dan Bittman lovește din nou! Încă o ieșire controversată a artistului, după ce inițial a spus că noul coronavirus este o minciună: „Ar fi trebuit să fim toți morți până acum”

Puterea Dragostei 27 octombrie. Fosta iubită a lui Alexandru a intrat în casă! Andrada a răbufnit: „Nu cred că faci asta!”

EXCLUSIV: Și-a încheiat socotelile cu Antena 1 și dezvăluie la ce televiziune vrea să ajungă: Cred că este cel mai potrivit loc

Monica Odagiu, primele declarații despre relația cu Dan Bittman

Hilary Duff este însărcinată! Vedeta va aduce pe lume al treilea copil

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies