A dat lovitura vietii sale! Un bucurestean a castigat 90.000 de euro la pacanele! Uite ce vrea sa faca cu banii

Un barbat din Bucuresti in varsta de 40 de ani a jucat la aparatele de tip slot-machine si a castigat, pe 18 noiembrie, premiul Mega Jackpot, in valoare 392 996 de lei.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereBucuresteanul este agent imobiliar, iar o parte din timpul liber si-l la pacanele. A visat sa fie unul dintre castigatorii Mega Jackpot, dar nu credea ca acest lucru se va intampla prea curand, mai ales ca nu se considera un om norocos.

Norocul i-a iesit in cale, luni seara, la numai doua ore dupa ce a intrat in agentie. A jucat aproximativ 300 de lei pe care i-a multiplicat de mai bine de o mie de ori. Isi aminteste ca a sarit de pe scaun de bucurie, cand a vazut mesajul care il anunta ca a castigat potul cel mare .

Barbatul stie deja ce va face cu banii pe care i-a castigat: ii va investi in terenuri agricole.

„Cu banii castigati vreau sa-mi dezvolt o afacere in agricultura, este o investitie sigura, intr-un domeniu pe care il cunosc.. Nu stiu in ce fel voi valorifica terenul pe care il voi cumpara, dar cu siguranta acesti bani imi permit sa achizitionez aproximativ 40 de hectare”.

Cu toate ca a castigat echivalentul a 90 000 de euro in doar cateva ore, bucuresteanul este sigur ca nu se va schimba. „Un astfel de castig iti imbunatateste viata, dar nu trebuie sa te schimbe” crede el. Obiectivul sau este sa foloseasca acesti bani, intr-un mod care sa-i poata oferi un viitor mai bun fetitei sale, care are acum doar 4 anisori.

Castigatorul va intra in posesia premiului joi, 21 noiembrie 2013. Acesta va primi valiza cu cei 392 996 de lei direct de la campionul mondial la skandenberg si ambasadorul Mega Jackpot Ion “IRON” Oncescu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate