A divortat Catalin Morosanu?! Imaginile care starnesc un cutremur in showbiz

Catalin Morosanu s-a distrat fara sotie la clubul Nuba din Mamaia, iar alaturi de celebrul luptator a aparut o domnisoara. Luptatorul si domnisoara respectiva sunt apropiati in imagini, ceea ce ar putea starni un adevarat cutremur in showbiz.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Catalin Morosanu ar fi incercat chiar sa-i fure un sarut tinerei, potrivit Cancan. Aceeasi sursa noteaza ca Morosanu si tanara respectiva au discutat minute bune in club, in timp ce distractia era in toi.

Morosanu este casatorit de mai multi ani cu Georgiana. Cei doi au si o fetita de 5 ani. Luptatorul si sotia lui s-au cunoscut in urma cu 15 ani, iar Georgiana marturisea ca Morosanu este un romantic incurabil.

„Mi-am cunoscut soţia pe internet, pe vremea aceea exista un canal de chat foarte popular, mIRC. Am început să vorbim acolo foarte mult, iar prima întâlnire reală a fost în parcul din faţa poştei din Iaşi”, povestea Morosanu.

“Inainte aveam o banca a noastra, dar acum nu mai este. S-a construit o posta peste!”, declara Georgiana despre relatia cu Catalin Morosanu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: