Vedete

A divortat Catalin Morosanu?! Imaginile care starnesc un cutremur in showbiz

Catalin Morosanu s-a distrat fara sotie la clubul Nuba din Mamaia, iar alaturi de celebrul luptator a aparut o domnisoara. Luptatorul si domnisoara respectiva sunt apropiati in imagini, ceea ce ar putea starni un adevarat cutremur in showbiz.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


A divortat Catalin Morosanu?! Imaginile care starnesc un cutremur in showbizicon photo

Catalin Morosanu ar fi incercat chiar sa-i fure un sarut tinerei, potrivit Cancan. Aceeasi sursa noteaza ca Morosanu si tanara respectiva au discutat minute bune in club, in timp ce distractia era in toi.

Morosanu este casatorit de mai multi ani cu Georgiana. Cei doi au si o fetita de 5 ani. Luptatorul si sotia lui s-au cunoscut in urma cu 15 ani, iar Georgiana marturisea ca Morosanu este un romantic incurabil.

„Mi-am cunoscut soţia pe internet, pe vremea aceea exista un canal de chat foarte popular, mIRC. Am început să vorbim acolo foarte mult, iar prima întâlnire reală a fost în parcul din faţa poştei din Iaşi”, povestea Morosanu.

“Inainte aveam o banca a noastra, dar acum nu mai este. S-a construit o posta peste!”, declara Georgiana despre relatia cu Catalin Morosanu.

 
Adevărul despre împăcarea dintre Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea! Care dintre cele două femei a făcut primul pas EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Premii fabuloase luni seară la “Vrei să fii milionar?” Ce sume au câştigat concurenţii? Alexandru Baltăţanu continuă lupta şi în ediţia de marţiicon photo

Vedete

Premii fabuloase luni seară la “Vrei să fii milionar?” Ce sume au câştigat concurenţii? Alexandru Baltăţanu continuă lupta şi în ediţia de marţi

Premii excepţionale luni seară la ”Vrei să fii milionar?”, în emisiunea moderată de Teo Trandafir, la Kanal D

Titlu secțiune