A divorţat fiul Vioricăi Dăncilă? Bunurile lui Victor Dăncilă au dispărut din averea Elenei, femeia cu care s-a însurat în 2016! EXCLUSIV

Se poate specula că a divorţat fiul Vioricăi Dăncilă. Victor şi Elena erau însuraţi din 2016.

Autor: Matei Vaihan, Radu Constantin

In articol:

Se poate spune că a divorţat fiul Vioricăi Dăncilă. Victor s-a însurat în 2016 cu iubita sa, Elena, care este consilier juridic la Primăria Sectorului 5. Pe

7 iunie 2019, Elena şi-a completat declaraţia de avere în calitate de angajat la stat. Din document reiese că Elena Dăncilă deţine o garsonieră de 35 de metri pătraţi în Bucureşti, cumpărata în 2016, care îi aparţine 100%. În declaraţiile de avere din anii trecuţi, Elena a completat că această garsonieră este deţinută în părţi egale cu Victor Dăncilă. Este un prim indiciu care arată că cei doi s-au despărţit şi au făcut partajul. ( vezi care a fost ultima gafă a Vioricăi Dăncilă)

Citeste si: Viorica Dăncilă îl va demite pe Remus Borza! Cum a reacționat consilierul economic al premierului

Citeste si: Viorica Dancila, prima postare pe Facebook! Scandal si ironii in comentarii

Citeste si: Carla’s Dreams, prins FĂRĂ mască. Cine este, de fapt, artistul care face furori în România...- bzi.ro

Citeste si: Compania care l-a propulsat pe fiul lui Liviu Dragnea în topul latifundiarilor are datorii de 10 milioane euro

A divorţat fiul Vioricăi Dăncilă. Apartamentul şi maşina lui Victor nu mai sunt trecute în declaraţia de avere a Elenei

Din declaraţia de avere a Elenei Dăncilă a dispărut apartamentul de 70 de metri pătraţi al lui Victor Dăncilă, pe care acesta îl primise, prin donaţie, probabil de la părinţii săi, în 2013, precum şi o maşină Volkswagen Passat, cumpărată în 2017.

Toace aceste bunuri apar în precedentele declaraţii de avere ale Elenei Dăncilă. Un alt indiciu că cei doi s-au separat este şi scoaterea lui Victor Dăncilă de la rubrica veniturilor încasate de soţ. În celelalte declaraţii de avere, fiul Vioricăi Dăncilă era trecut ca expert la OMV Petrom SA, cun un venit anual de 44.400 de lei. În prezent, el este consilier la Curtea de Conturi.

A divorţat fiul Vioricăi Dăncilă. Elena are un salariu de peste 6.000 de lei

Actele arată că a divorţat fiul Vioricăi Dăncilă. Elena Dăncilă are un venit anual de 79.254 de lei, încasat de la Primăria Sectorului 5, ceea ce înseamnă că a câştigat lunar 6.604 lei. Din închirierea garsonierei, Elena a mai încasat 2.700 de lei. Pe site-urile de socializare, Elena nu a mai postat de mai bine de un an o poză cu Victor Dăncilă.

În toate fotografiile apare singură sau însoţită de rude sau prietene. La fel se întâmplă şi cu Victor Dăncilă, care a fost pozat singur în vacanţele sale.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fiul lui Liviu Dragnea se află în topul moşierilor din România! Valentin deţine 80% dintr-o companie care a intrat în forţă pe piaţa agricolă!

Fiul Vioricăi Dăncilă a anticipat dezastrul PSD la alegeri! Victor a plecat în vacanţă la Paris!

Încă o lovitură pentru fostul lider PSD! Viorica Dăncilă a recunoscut tot: „Insistențele domnului Liviu Dragnea”

Horoscop 23 Septembrie 2021: Astăzi planul financiar și cel sentimental sunt foarte bine evidențiate

VESTE BOMBĂ despre PFIZER! Informația care dă absolut totul peste cap

Irina Tănase, umilința supermă pentru Liviu Dragnea. Cu cine a prins-o fostul lider PSD

ZBORI CU RYANAIR? Dezvăluiri vitale pentru milioane de români

FOTO | Cât de frumoasă este iubita jucătorului Andrei Cordea, de la FCSB. Atrage toate privirile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies