A doua veste bomba din partea cuplului Brangelina! Angi si Brad vor filma scene fierbinti de sex

Actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt - care s-au căsătorit sâmbătă, în Franţa, după o relaţie de nouă ani - vor filma câteva "scene nebuneşti de sex" în noul lor lungmetraj, drama cu accente romantice "By The Sea", ce va fi turnată în Malta, a dezvăluit o sursă, citată de dailymail.co.uk.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFilmările de la lungmetrajul "By The Sea" vor începe peste câteva zile. O sursă din echipa de filmare a dezvăluit că Angelina Jolie şi Brad Pitt vor interpreta în această dramă, produsă de studiourile Universal, rolurile a doi soţi.

Cei doi actori nu vor fi doar protagonişti, ci şi producători ai acestui film, ce va fi regizat de Angelina Jolie, pe baza unui scenariu scris de actriţa americană.

Potrivit unei surse citate de publicaţia Us Weekly, cei doi actori vor turna câteva scene "fierbinţi" chiar pe strada pe care se află reşedinţa pe care au închiriat-o pentru familia lor.

Malta se află în Marea Mediterană, la o distanţă de doar 80 de kilometri faţă de Sicilia.

"Vor filma în Golful Mgarr ix-Xini din oraşul Gozo", a declarat o sursă, potrivit căreia vacanţa pe care cuplul hollywoodian o va petrece în Malta va dura 10 săptămâni.

Înconjurat de stânci înalte, acel golf izolat are o plajă cu prundiş şi ape foarte curate, ideale pentru filmările subacvatice.

"Nu este un film cu un buget mare, nu este un film de acţiune", a declarat Angelina Jolie, în mai, pentru Extra.

"Este genul de film care ne place, dar în care nu prea suntem distribuiţi. Este un film experimental, genul de film independent, în care putem să ne simţim cu adevărat actori şi în care putem să încercăm lucruri noi şi deschise", a dezvăluit vedeta americană.

Cei doi actori nu au mai jucat împreună de la filmul din 2005 "Mr. & Mrs. Smith", care a obţinut încasări de peste 478 milioane de dolari pe plan mondial.

De asemenea, potrivit lui Frank Pollaro, un prieten al actorului Brad Pitt, starul american şi-a autoimpus să refuze să joace în scene de sex alături de alte actriţe.

"El este un bărbat care şi-a impus să nu mai filmeze scene de sex cu nicio altă femeie după ce a cunoscut-o pe Angelina", a declarat Frank Pollaro pentru revista Esquire, în 2013. "El nebun după ea, iar ea simte acelaşi lucru pentru el".

Brad Pitt a filmat numeroase scene de sex în filme precum "Thelma & Louise", "Troy", "Meet Joe Black" şi "Fight Club", dar, după ce a cunoscut-o pe Angelina Jolie, starul american a acceptat o singură scenă sexy, în 2008, pe care a turnat-o cu actriţa Cate Blanchett în lungmetrajul "The Curious Case of Benjamin Button".

La rândul ei, Angelina Jolie, protagonista unor scene fierbinţi în filme precum "Gia", "Original Sin", "Beyond Borders", "Pushing Tin" şi "Foxfire", a turnat ultima ei scenă sexy în 2004, în filmul "Taking Lives", în care l-a avut partener pe Ethan Hawke.

"Angelina Jolie s-a născut pentru a fi irezistibilă în faţa bărbaţilor, pentru a-i face să devină slabi. Iar, atunci când te sărută, uiţi cum te cheamă", spunea Ethan Hawke în 2013 în emisiunea "Watch What Happens Live", difuzată de televiziunea BravoTV.

Brad Pitt va putea fi văzut în toamna acestui an pe marile ecrane în filmul "Fury", o dramă despre Al Doilea Război Mondial ce va fi lansată pe 17 octombrie, în care starul american îi are ca parteneri de afiş pe Shia LaBeouf, Scott Eastwood şi Michael Pena.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate