A doua victima adusa la mal dupa prabusirea elicopterului, internata in stare critica la terapie intensiva

Femeia adusă la mal după prăbuşirea elicopterului SMURD în lacul Siutghiol şi care a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa este internată în stare critică la secţia de terapie intensivă.

Distribuie pe:

fara descrierePotrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa, Laura Vizireanu, medicul aflat în elicopterul SMURD care s-a prăbuşit în lacul Siutghiol, a fost internată la secţia de terapie intensivă, starea acesteia fiind critică.

Pe de altă parte, reprezentanţii Aeroportului Internaţional ”Mihail Kogălniceanu” din Constanţa au declarat că elicopterul a aterizat pe aeroport la ora 15.49, pentru o escală de alimentare.

”La 15.55 a început alimentarea, iar la ora 16.00 a fost încheiată, fără a se înregistra probleme în timpul operaţiunii, aceasta fiind supravegheată de personalul specilizat din cadrul aeroportului. La ora 16.07 elicopterul a decolat în condiţii normale, condiţiile meteo fiind favorabile, iar după decolare nu au fost identificate probleme de către controlorii de zbor”,
au precizat reprezentanţii Aeroportului ”Mihail Kogălniceanu”.

Elicopterul urma să ajungă la baza din Tuzla.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate