Vedete

A durat patru ani sa revina la greutatea initiala! Cat s-a ingrasat Ioana Ghinghina in urma fertilizarii in vitro

Ioana Ghinghina este multumita de silueta ei, insa a muncit mult pentru a da jos kilogramale acumulate in timpul tratamentului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


A durat patru ani sa revina la greutatea initiala! Cat s-a ingrasat Ioana Ghinghina in urma fertilizarii in vitro icon photo
 
Ioana Ghinghina a urmat un tratament de feritilizare in vitro si a pus cateva kilograme in plus. Cu o alimentatie sanatoasa actrita a reusit sa ajunga la greutatea initiala si sa se simta bine in pielea ei. 
 
„În urma unui tratament de fertilizare, pe care l-am făcut acum 4 ani, m-am îngrăşat 8 kg faţă de greutatea mea. Am înţeles de ce le pusesem, aşa că nu am disperat să le dau jos, mai ales că stresul meu nu era dat de kilograme, ci de faptul că nu mai rămâneam însărcinată. Le-am dat jos în timp, cu o alimentaţie sănătoasă, dar am urmărit să fiu bine, nu neapărat să slăbesc. Abia acum am ajuns să cântăresc cât aveam în urmă cu 4 ani”, a  povestit Ioana Ginghină pentru Libertatea. 
 
Vedeta a renuntat la anumite alimente pentru a atinge greutatea ideala. 
 
„Încerc să nu mă mai îngraş ca să nu mai am de ce să vreau să slăbesc. Am renunţat la zahăr şi pâine, le mai mănănc doar ocazional, am exclus şi carnea, mă feresc de mâncarea care îngraşă. Eu sunt o gurmandă, îmi place să mănânc în cantităţi mari, însă am lucrat mult cu mine ca să reuşesc să mănânc puţin, des şi sănătos”, a mai spus Ioana Ghinghina.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asaicon photo

Stiri

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asa

Romanii sunt inventivi, asa ca dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume, care apartine unui roman stabilit in Anglia.

Titlu secțiune