A dus o viata de sclava! Iulia Stanescu a fost sechestrata de familia barbatului ei: " Nu am avut dreptul la un telefon mobil, bani sau sa stau pe net. Ziceau ca ma smecheresc"

Iulia Stanescu, fost sotie a lui Dan Miutescu, a dezvaluit drama prin care a trecut in casa familiei barbatului cu care are doi copii.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereInvitata la o emisiune de la Antena 1, Iulia a povestit ca Dan, tatal copiilor ei, si familia acestuia au tratat-o ca pe o scalva.

"Nu am avut dreptul la un telefon mobil, bani sau sa stau pe net. Ziceau ca ma smecheresc. Cand am plecat de acasa cu fetele nu aveam bani, aveam un lantisor de aur pe care m-am dus sa il amanatez, ca sa imi platesc drumul de la Ramnicu Valcea la Sibiu.Eram intr-un taxi. Taximetristul, dupa ce am amanetat lantisorul, a oprit masina si mi-a spus sa il astept. La cinci minute dupa ce a plecat, au venit doi oameni si mi-au furat geanta, crezand ca acolo sunt banii. Taximestristul era cunoscut de tigani. M-am speriat foarte tare. Am crezut ca o sa se intoarca inapoi si o sa imi faca rau mie si copiilor. Nu ii cunosteam, eu nu am iesit niciodata din colonie. Am plecat din taxi si m-am oprit la o cafenea. Am rugat o femeie sa ma lase sa dau un telefon, sa imi anunt bunicii, dar ea nu avea minute pe orange. Mi-a fost frica sa sun la politie fiindca socrii mei aveau relatii. Langa acel restaurant, era un hotel. Am mers la receptie si am rugat sa imi cheme un taxi. Asa am ajuns la bunici inapoi. Taximetristul m-a lasat sa ii sun de pe telefonul lui", a spus Iulia.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate