A facut furori la Vocea Romaniei, insa el nu suporta sa asculte ce a cantat! Cristi Nistor: "Am avut un soc cand m-am auzit"

Cristi Nistor a ajuns in finala celui de-al doilea sezon de Vocea Romaniei, insa lui nu i-a placut deloc cum s-a descurcat in concurs.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereFostul elev al Loredanei a marturisit ca nu rezista sa asculte ce a cantat in timpul competitiei. Cristi a precizat ca stie ca putea mai mult, insa emotiile si-au spus cuvantul.


kalooga_36441" Din punct de vedere al emotiilor, a fost crunt. Lumea imi spunea ca nu s-au vazut emotiile, insa eram efectiv topit de emotii. Depinde si cum le transformi. Eu am transmis emotie si liniste, insa pentru mine a fost ceva distructiv, care nu m-au facut sa cant nici macar la 80%  nici una dintre piese. Am avut un soc cand am ascultat ce am cantat, nu dau play la nimic.

Spre exemplu, la  piesa Lady in red, nu eram nici 60% multumit de mine, insa toata lumea ma felicita. Toti imi spuneau "Bravo!", cat de bine am cantat. Apoi, cand am ascultat prestatia mea, crede-ma, nu s-a terminat primul refren  si am inchis. Nu imi venea sa cred ca am cantat asa ceva. Eu stiu ce pot, dar emotiile distructive de la Vocea  Romaniei m-au facut sa nu cant perfect. Insa a fost mult pentru mine, un punct mare. Vocea Romaniei a fost un show cu priza  la public, am primit multe mesaje, prezenta pe Internet a fost mare”
, a spus Cristi Nistor intr-un interviu pentru egirl.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate