A facut senzatie la Vocea Romaniei, unde l-a zapacit pe Moga! Acum e singura solista care nu canta manele din trupa lui Dan Bursuc! La 24 de ani, MonyeM este o adevarata bomba sexy!

Monica Merisan, alias MonyeM, este astazi promovata de Dan Bursuc, fiind singurul artist din lista celor impresariati de cunoscutul manager care a ales sa cante altceva decat manele.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereAnul trecut, Monica a facut spectacol la Vocea Romaniei, zapacindu-l pe Marius Moga, care a ales-o in echipa lui. Desi nu s-a impus in concurs, Monica a reusit sa intoarca multe capete dupa ea, mai ales ca toata lumea se astepta sa cante manele, asa cum a aparut cand a jucat si in filmul "Poveste de cartier", in care solista a interpretat remarcabil alaturi de marele Florin Calinescu. Cooptata de Dan Bursuc in trupa artistica pe care o impresariaza, frumoasa Monica s-a concentrat exclusiv pe muzica moderna, eliminand manelele din repertoriu. fara descriereEvident, calitatile ei fizice au scos-o mai tot timpul in evidenta, mai ales ca formele ei au facut senzatie inca din timpul concursului de la PROTV, cand au aparut fotografii cu ea facand topless, aspect recunoscut sincer chiar de solista de 24 de ani!fara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate