A facut sex cu o tanara, apoi a intrat pe telefonul ei si... Ce a facut dupa aceea studentul si ce pedeapsa a primit!

Curtea de Apel Cluj l-a condamnat definitiv pe un student, sportiv de performanta, la zece luni de inchisoare cu suspendare dupa ce a intrat pe telefonul unei fete cu care facuse inainte sex si a sters toate datele din acesta. Partida de sex a fost una in trei, si cu un prieten al sportivului, iar fata i-a acuzat ulterior pe cei doi de viol.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Sportivul si prietenul lui au scapat de acuzatia de viol, insa primul a fost condamnat pentru acces ilegal la un sistem informatic si alterarea integritatii datelor informatice dupa ce i-a sters fetei datele din telefon.

Decizia este definitiva si a fost pronuntata in iunie 2018, in urma unui proces ce a durat un an şi jumatate, potrivit Adevarul. Faptele de care a fost acuzat Stefan S. (24 de ani) din Gura Humorului, student masterand la Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Suceava si sportiv de performanta, s-au petrecut in noiembrie 2016, atunci cand tanarul, impreuna cu un amic, se aflau in Cluj si au cunoscut-o pe Diana T, o fata care se afla in momentul acela sub influenta bauturilor alcoolice. Au mers toti trei la locuinta fetei, unde au intretinut relatii sexuale.

La plecare, Stefan S. a luat telefonul tinerei si i-a sters acesteia datele. Fata a iesit in fata blocului si, cu ajutorul unei vecin, a sunat la 112, unde a reclamant infractiunile de viol si furt calificat. Cei doi tineri au fost trimisi in judecata, insa acuzatia de viol a fost clasata.

La audieri, Stefan S. a recunoscut ca a accesat sistemul informatic al telefonului fetei si ca a sters datele din acesta. A comis fapta imediat dupa ce a iesit din blocul in care locuia tanara.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: