WOW

A facut sex la inaltime cu pilotul, apoi a facut totul public. "Am decis sa profit de moment"

O fostă stewardesă a scris cum a facut amor cu pilotul, in timp ce avionul era in zbor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


A facut sex la inaltime cu pilotul, apoi a facut totul public. "Am decis sa profit de moment"

Fosta insotitoare de bord a publicat o carte in care a descris detalii picante despre experientele traite ca stewardesa.

Mandy Smith (41 de ani) a fost insotitoare de zbor si s-a decis sa publice o carte, „Cabin Fever”, în care îşi povesteşte aventurile din timpul zborurilor.
Astfel, într-un pasaj din carte ea recunoaşte că a întreţinut relaţii sexuale cu un pilot în cabina avionului, în timp ce aeronava se afla în aer. Era un avion de mici dimensiuni, nu unul de pasageri, insa femeia a gasit momentul potrivit sa-si indeplineasca o fantezie.

Aveam un iubit serios, aşa că am decis să mai tai ceva de pe listă: sexul la înălţime. Jonathan mă ducea spre Florida Key într-un avion cu două locuri, când am decis să să profit de moment”, a scris femeia în carte.

Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune