A fost abandonat de mamă la gunoi, iar acum este milionar! Cum a reușit să facă avere la doar 31 de ani

Povestea incredibilă a unui milionar care a fost abandonat de mama biologică.

Freddie Figgers. 
Freddie Figgers. [Sursa foto: Instagram]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Începutul vieții lui Freddie Figgers a fost unul foarte trist. Cea care i-a dat naștere l-a abandonat la vârsta de doar 2 zile lângă un tomberon. Fără vreo remușcare, femeia a plecat de lângă el și l-a lăsat în voia sorții.

A fost salvat însă de Nathan Figgers și soția sa, Betty Mae, un cuplu din Florida care a a decis să-l adopte și să-i ofere o viață mai bună decâte cea pe care o putea avea fiind în grija statului. 

Freddie Figgers
Freddie Figgers[Sursa foto: Instagram]

Abandonat de mamă și salvat de niște oameni cu suflet 

La vârsta de opt ani a aflat că este înfiat, iar acel mment a fost foarte greu pentru el. S-a simțit nedorit, însă părinții săi adoptivi l-au ajutat să treacă pentru toate greutățile. 

 „ Mi-a spus: Uite, o să fiu direct, Fred. Mama ta biologică te-a aruncat, iar eu și Betty Mae (mama adoptivă, n.r.), nu am vrut să te luăm în asistență maternală și te-am adoptat, iar tu ești fiul meu.

Când mi-a spus asta, m-am gândit că sunt un gunoi și m-am simțit nedorit.

Dar el m-a apucat de umăr și mi-a spus: Ascultă, nu lăsa asta să te deranjeze vreodată”, a declarat Freddie Figgers. 

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Părinții săi au fost oameni modești, cu posibilități materiale destul de mici.

Au crescut mai mulți opii în asistență maternală, dar pe Freddie au decis să-l adopte, chiar dacă erau destul de înaintați în vârstă la acel moment. Cel mai greu a fost să se confrunte cu răutățile celor din jur. Ceilalți copii se purtau urât cu el pentru că fusese abandonat la gunoi de mama biologică. 

Citeste si: L-a dezmoștenit Cristian Țânțăreanu pe singurul său fiu? A spus adevărul despre relația cu Dragoș Țânțăreanu VIDEO

L-am văzut pe tatăl meu ajutând mereu oamenii, oprindu-se pe marginea drumului și ajutând străini, hrănind persoanele fără adăpost. M-au ajutat să devin ceea ce sunt.

Copiii să mă hărțuiau și îmi spuneau „copilul din tomberon” sau „copilul din gunoaie”, „ești murdar”. Coboram din autobuzul școlar și uneori copiii mă aruncau într-un coș de gunoi și râdeau de mine”,  a mei povestit Figgers.

Freddie Figgers
Freddie Figgers[Sursa foto: Instagram]

Cum a ajuns să devină milionar la 31 de ani 

Freddie Figgers a făcut prima sa inveție care s-a vândut cu 2,2 milioane de dolari, după ce tatăl su adoptiv s-a îmbolnăvit de Alzheimer și dispărea de acsă. El a creat un dispozitiv de urmărire GPS pe care l-a pus în talpa pantofilor lui Nathan Figgers și așa a reușit să-l găsească de fiecare dată. 

O nouă tragedie de familie l-a făcut pe tânăr să facă o nouă invenție. O rudă apropiată a murit ca urmare a unei come diabetice, iar pentru ca alți bolnavi să nu treacă printr-o situație similară a creat un glucometru care transmitea nivelurile glicemiei către o rudă apropiată, iar aceasta putea să cheme o ambulanță în caz de o urgență majoră. 

Citeste si: Cristian Țânțăreanu a lămurit povestea scandalului cu Anca Țurcașiu, după dezvăluirile intime făcute de milionar ”Mi-am cerut scuze” De la ce a pornit totul VIDEO

De asemenea, a înființat o companie de telecomunicații imediat după ce a constatat că în satele din Florida localnicii aveau  probleme cu semnalul la telefon și încă foloseau internet prin dial-up. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine e Dragoș Țânțăreanu, fiul lui Cristian Țânțăreanu. Cu ce se ocupă fiul omului de afaceri și de ce nu mai vorbește cu tatăl său

Cine este Cristian Țânțăreanu și din ce a făcut avere. Drumul de la cultivarea roșiilor, la "Paradisul Verde", din Corbeanca, de milioane de euro

Câți bani a pierdut soțul Deliei săptămâna trecută, după ce Bitcoin s-a prăbușit? Răzvan a investit o sumă uriașă din bugetul familiei în criptomonede! Dezvăluiri exclusive

Anamaria Prodan nu recunoaște divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anunț bombă pentru care REFUZĂ să se vaccineze! Un medic din România a spus totul foarte clar

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

„Febra șoarecilor” cuprinde Europa. Molima poate provoca moartea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies