A fost cutremur azi-noapte! S-a simțit în mai multe orașe din România

Azi-noapte România a fost zguduită de un nou cutremur. Care sunt orașele din România în apropierea cărora s-a întâmplat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un nou seism a avut loc în România, județul Vrancea. De data aceasta, seismul a avut intensitatea de 2,1 grade pe scara Richter și s-a petrecut la adâncimea de 84 de kilometri, aproape de miezul nopții. Acesta s-a produs în apropierea orașelor Odobești (32km), Panciu (40km), Râmnicu Sărat (43km), Focșani (44km), Mărășești (51km).

România a fost zguduită de la începutul anului și până acum de nu mai puțin de 73 de cutremure cu magnitudinea curpinsă între 2,5 și 3,5 grad pe scara Richter. Alte opt au depășit pragul de 3,5 grade. Cel mai puternic seism din ultimii ani a fost cel din data de 24 octombrie 2018, care a măsurat 5,8 garde și a fost simțit de mulți dintre români.

Citeste si: Câte kilograme are CU ADEVĂRAT Oana Lis! Soția fostului primar al Capitalei nu se mai oprește din mâncat VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Cine e bărbatul care i-a interzis Andreei Marin să pozeze goală în Playboy: „Nu se poate, dacă vrei poţi să vii să îţi arăt contractul meu cu domnul Lazarov”

Citeste si: Ce spunea Elena Cârstea după ce a împins-o în piscină pe Andreea Bălan: ”Andreea era foarte agresivă și avea fițe!” Când s-a întâmplat scandalul

Ce să faci în caz de cutremur mare

În cazul în care se produce un cutremur mai mare, trebuie să aveţi în vedere următoarele lucruri: trebuie să pregătiţi dinainte un plan de urgenţă, să cunoaşteţi ieşirile din clădirea în care vă aflaţi, să evitaţi rănirile, să aveţi mâncare care nu se depozitează în frigider, care nu trebuie să fie gătită sau preparată. De asemenea, să aveţi kit de prim ajutor cu medicamente şi ustensilele necesare tratării unei răni. De asemenea, să aveţi pregătite şi baterii, lanterne, lumânări, sfoară, bandă adezivă, instrumente de scris, briceag, fluier şi să ştiţi mereu unde sunt actele!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate