A fost devastat de moartea mamei lui, dar azi Laurentiu Duta zambeste din nou! Artistul de la 3rei Sud Est si-a reluat concertele! A facut super atmosfera in strainatate FOTO

Laurentiu Duta, artistul de la 3rei Sud Est, si-a reluat activitatea profesionala la nici doua saptamani de cand si-a ingropat mama. Cantaretul a cantat in doua cluburi din strainatate.

Autor: Alina Mihai

Ioana, mama lui Laurentiu Duta s-a stins din viata dupa o grea si lunga suferinta. Conform apropiatilor, Ioana se lupta cu boala de ani buni.

Vestea trista a fost data de tatal artistului de la 3rei Sud-Est, Titi Duta, care a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook. „ A plecat dintre noi sotia mea, Ioana, dupa o grea suferinta!”, e mesajul postat de tatal artistului.

La scurt timp, Laurentiu si-a gasit puterea sa scrie si el cateva cuvinte despre mama sa. “Mama, pentru tine voi fi puternic. Mi-ai spus ca ma vei veghea de acolo de sus. Te voi face mandra, asa cum sper ca am reusit pana acum. E nedrept ca ai plecat...", a scris Laurentiu Duta pe site-ul de socializare.

Mama artistului a fost inmormantata la cimitirul din Navodari. 
 

Vezi mai jos imagini de la inmormantarea mamei lui Laurentiu. 

Distribuie pe:
Cookies