A fost din nou cutremur în România! Ce orașe au fost afectate

Un nou cutremur s-a produs azi-noapte în România.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Conform informațiilor publicate de către Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, un nou cutremur s-a produs în România.

Seismul a avut 2,9 grade pe scara Richter și a avut loc la orele 22:51:05 (ora Romaniei), în Zona seismică Vrancea, județul Buzău, la adâncimea de 119 kilometri.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Nehoiu(33km), Buzău(51km), Covasna(51km), Râmnicu Sărat(57km), Odobești(58km).

Citeste si: Stana Izbaşa s-a împăcat cu Flore Baniciu, la trei ani după ce s-au despărţit? Vezi cum au fost filmaţi cei doi! VIDEO

Citeste si: Mișcări suspecte pe contul de socializare al olandezului criminal! Cine a intrat pe contul lui Joop, după ce acesta s-a sinucis?

Citeste si: Pasiunea de care lumea a uitat! Ştefan Bănică Jr i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuţeanu, dar a fost refuzat: “Nu mi-a plăcut de Bănică ca bărbat, nu e genul meu. Eram mai înaltă ca el, ce să fac cu el?”

Ce să faci în caz de cutremur?

În cazul în care se produce un cutremur mai mare, trebuie să aveţi în vedere următoarele lucruri: trebuie să pregătiţi dinainte un plan de urgenţă, să cunoaşteţi ieşirile din clădirea în care vă aflaţi, să evitaţi rănirile, să aveţi mâncare care nu se depozitează în frigider, care nu trebuie să fie gătită sau preparată. De asemenea, să aveţi kit de prim ajutor cu medicamente şi ustensilele necesare tratării unei răni. De asemenea, să aveţi pregătite şi baterii, lanterne, lumânări, sfoară, bandă adezivă, instrumente de scris, briceag, fluier şi să ştiţi mereu unde sunt actele!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate