A fost făcută autopsia femeii arse la Spitalul Floreasca

A fost făcută autopsia femeii arse la Spitalul Floreasca din București

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

fara descriere

Ancheta de la Spitalul Floreasca merge înainte după ce o femeie de 66 de ani a murit arsă pe masa de operație. Medicii legiști de la INML au făcut autopsia, iar rezultatele vor fi gata abia peste câteva luni.

Concluzia în privința autopsiei femeii care a murit pe masa de operație din cauza unui incendiu izbucnit la Spitalul Floreasca din Capitală va fi gata peste câteva luni.

A fost făcută autopsia femeii arse la Spitalul Floreasca

„Am recoltat mai multe probe, concluziile autopsiei medico-legale va fi gata probabil în două, trei luni, fiind așteptat rezultatul histopatologic. Cauzele de deces le-am scris pe certificatul constatator al decesului. Acesta este un act medical cu caracter confidențial, l-am dat familiei. La autopsie, arsurile nu aveau semne de infecții, arătau în curs vindecare”, a declarat medicul Adriana Francisc din cadrul INML.

Citeste si: Rezultatul parțial al autopsiei femeii arse la Floreasca! Ce spun legiștii

Citeste si: Cazul pacientei arse de la Spitalul Floreasca. Ce s-a observat pe camerele video din sala de operație

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Spitalul Floreasca a rămas fără acreditare după ce a ascuns cazul femeii care a ars pe masa de operație

Conform sursei citate, arsurile sunt pe circa 30% din suprafața corporală. „Erau mai multe zone, pe părțile laterale ale corpului și posterior”, a spus Adriana Francisc, medic primar INML, citată de click.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate