Stiri

A fost gasita fata din Pitesti care disparuse de acasa acum sapte luni! Diana s-a rugat de politisti sa nu spuna familiei unde este

Yasemin-Diana Susamis-Barcanescu a disparut de acasa in luna iulie a anului trecut. Fata care locuia cu bunica ei i-a spus femeii ca se duca la Zoo, dar nu s-a mai intors niciodata acasa, nu raspundea la telefon si nici pe Facebook. O tara intreaga a cautat-o pe tanara din Pitesti, iar acum politistii au anuntat ca au gasit-o!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


A fost gasita fata din Pitesti care disparuse de acasa acum sapte luni! Diana s-a rugat de politisti sa nu spuna familiei unde este
Yasemin-Diana este fructul unei relatii dintre o romanca si un cetatean turc. Fata a ajuns sa fie crescuta de bunica ei dupa ce parintii au divortat, iar tatal ei s-a mutat la Londra. Yasemin nu se intelegea cu mama si nici cu bunica si nu a fost lasata sa plece in Anglia la tatal ei, desi a cerut asta de nenumarate ori. S-a ajuns in instanta, iar in urma unei hotarari judecatoresti minora pe vremea aceea a fost incredintata bunicii.

 

 

In luna iulie a plecat de acasa. Politistii au cautat-o si au gasit-o dupa cinci luni de cand au fost alertati. Yasemin-Diana Susamis-Barcanescu le-a spus politistilor ca locuieste in Bucuresti, ca este bine, sanatoasa si ca nu vrea sa se mai intoarca in Pitesti. Tanara le-a spus ca este majora acum si poate sa decida singura ce vrea sa faca, ba chiar i-a implorat pe politisti sa nu ii anunte familia si sa ii spuna unde este, scriu jurnalistii de la observator.tv.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune