A fost găsită Roberta Maria, fetița de 11 ani din București! Dispăruse în ziua în care olandezul a venit în România

Robert Maria Magdalena, fetița de 11 ani din București, a fost găsită în Brașov.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Roberta Maria Magdalena a dispărut din București în aceeași zi în care olandezul Johannes Vissche a ajuns în România. După ce s-a aflat că bărbatul ar fi răpit-o și ucis-o pe Mihaela Adriana, fetița de 11 ani din Dâmbovița, multe persoane au crezsut că și Roberta ar fi căzut pradă aceluiași monstru. Din fericire, ea a fost găsită în viață, în Brașov.

Conform unor surse judiciare, fata a plecat de acasă cu o sumă mare de bani. Ea urmează să fie audiată pentru ca anchetatorii să afle ce a făcut în ultimele zile și unde era în timp ce familia o căuta disperată.

“Minora dispărută se numeşte DUMITRU ROBERTA MARIA MAGDALENA, este în vârstă de 11 de ani şi are următoarele semnalmente: Înălțime: 1,60 m, greutate 95 kg, ten creol, față ovală, păr vișiniu, drept, de lungime medie, ochi negri.

Semne particulare: Deasupra genunchiului drept are două cicatrice reprezentand două inimi.

Obiecte de îmbrăcăminte folosite la data dispariției: Tricou alb cu mânecă scurtă, pantaloni de trening gri, în picioare avea adidași negri.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, anunțau oamenii legii la data dispariției.

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate