WOW

A fost injunghiata mortal de sot! Inca o crima odioasa socheaza Romania

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


A fost injunghiata mortal de sot! Inca o crima odioasa socheaza Romania
 
O femeie din Constanta a fost ucisa de propriul sot. Victima avea 47 de ani si tocmai voia sa divorteze de sotul care a omorat-o. 
 
Loviturile de cutit i-au fost fatale femeii, pe numele sau Cristina. Echipajele de salvare au gasit-o fara suflare, cu rani inclusiv la gat. Cel care a anuntat prin telefon la 112 crima infioratoare a fost chiar sotul femeii, cu un apel inregistrat la ora 20.49.
 
 
Barbatul a marturisit mai apoi ca si-a ucis sotia cu mai multe lovituri de cutit. Cei doi se aflau in plin divort, iar in ultima vreme se certau tot mai des. Insa, de aceasta data, scandalul a degenerat intr-un atac sangeros, potrivit observator.
 
Barbatul de 46 de ani a fost retinut de politie. 
 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune