A fost la Romanii au Talent, dar n-a reusit! Si-a incercat norocul la X Factor si a dat lovitura! I-a facut pe jurati sa rada cu lacrimi cand a cantat piesa de la "Surprize, Surprize"

Un oltean care s-a facut cunoscut la "Romanii au Talent" a venit sa isi incerce norocul si la X Factor. Daca la emisiunea de talente s-a certat grav cu Mihai Petre si a fost refuzat in doua editii diferite, acum a dat lovitura.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descrierefara descriereA cantat in italiana kalooga_36441" Vivo per Andra", o adaptare a melodiei "Vivo per lei", dar asta n-a fost de ajuns pentru jurati. A continuat cu ginglel-ul de la "Surprize, Surprize" si a terminat cu o melodie de muzica populara.

fara descrierefara descriereI-a facut sa rada cu lacrimi pe cei trei si pana la urma a primit doi de DA, unul de la Brenciu, iar al doilea de la Banica, in timp ce Delia i-a spus NU.

fara descrierefara descriereAcum sa vedem ce se va intampla cu olteanul nostru in etapele viitoare si daca va reusi sa se impuna in concurs.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate