Vedete

A fost lansat echipamentul oficial al Dianei Belbita! Fanii pot cumpara tricoul pe care se afla imprimate tatuajul si autograful Faimoasei de la Exatlon!

Fanii au aflat ca a fost lansat echipamentul oficial al Dianei Belbita, pe care „Printesa Razboinica” il poarta la evenimente si antrenamente.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


A fost lansat echipamentul oficial al Dianei Belbita! Fanii pot cumpara tricoul pe care se afla imprimate tatuajul si autograful Faimoasei de la Exatlon!icon photo

De curand a fost lansat echipamentul oficial al Dianei Belbita, pe care ‚Printesa razboinica” l-a facut deja celebru in urma aparitiilor sale. Este vorba despre un compleu format din tricou si sort, in nunate de  roz, negru si gri, pe care luptatatoarea il poarta la evenimentele organizate inaintea partidelor de K1 si MMA, dar si la antrenamente.

A fost lansat echipamentul oficial al Dianei Belbita. „Armura Warrior Princess” costa 199,94 lei

Dupa aparitia la Exatlon, cererea pentru echipamentul Dianei Belbita a crescut, astfel ca producatorul l-a relansat. „Are mai mult decat autograful meu, are tatuajul meu imprimat”, le-a spus Belbita fanilor sai, care pot achizitiona setul intitulat „Armura Warrior Princess” cu 199,94 de lei. (vezi cum arata Diana Belbita dupa ce s-a ras in cap)

A fost lansat echipamentul oficial al Dianei Belbita: "A fost realizat in stransa colaborare cu aceasta"

Admiratorii sunt incantati ca a fost lansat echipamentul oficial al Dianei Belbita. „Acest compleu poate fi folosit cu succes atat la antrenamentele de arte martiale, la alergare sau la orice alte activitati sportive. El ii este dedicat celei mai in voga luptatoare a momentului din Romania, Diana Belbita, supranumita si Warrior Princess si a fost realizat in stransa colaborare cu aceasta, pentru a satisface cele mai ridicate nevoi ale unei atlete de mare performanta”, se arata in descrierea produsului.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune