A fost parasit de Nicoleta Guta si s-a dus la vrajitoare! Fostul sot al manelistei este doborat de necazuri!

Fostul sot a fost parasit de Nicoleta Guta si s-a dus la vrajitoare. Andrei Caldarar este tatal celor doi baieti ai manelistei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Andrei Caldarar a fost parasit de Nicoleta Guta si s-a dus la vrajitoare. Acum mai bine de 4 ani, casnicia lor s-a destramat, manelista acuzandu-l ca a batut-o. Cei doi baieti ai cuplului, Gabriel si Nikolas au ramas alaturi de mama lor, care si-a refacut viata sentimentala. Dupa despartirea de Andrei, a fost o buna perioda cu Mircea, un tanar pe care-l cunoscuse in Spania, pentru ca anul trecut sa se marite cu Ionica, un dealer de masini la mana a doua. (vezi motivul pentru care Nicoleta Guta este criticata dur de fani)

A fost parasit de Nicoleta Guta si s-a dus la vrajitoare. Tamaduitoarea Rodica vine cu ritualuri orientale si cu leacuri alese

In schimb, Andrei Caldarar nu s-a implicat in nici o relatie. Disperat ca nu are noroc in dragoste, barbatul a apelat recent la o vrajitoare si le-a recomandat-o si amicilor sai. “Vrajitoarea Tamaduitoarea Rodica vine cu ritualuri orientale si cu leacuri alese cu grija. Daca exista momente grele in viata dvs. de mare cumpana, cand credeti ca totul a pierit si sperantele v-au parasit cu adevarat, trebuie sa stiti ca nu este inca totul pierdut!”, se arata in anuntul vrajitoarei vizitate de Andrei Caldarar.

A fost parasit de Nicoleta Guta si s-a dus la vrajitoare: "Nu este totul pierdut in viata"

Fostul partener de viata a fost parasit de Nicoleta Guta si s-a dus la vrajitoare. “Suna-ma si impreuna, vom putea gasi solutii concrete la toate problemele tale care te framanta si care te apasa teribil. Cu mine, chiar nu este totul pierdut in viata, iar rezultatele mele pozitive de pana acum stau drept marturie a harului cu care am fost inzestrata de catre mama si bunica, dar si de divinitate. Ma adresez voua ca sa stiti ca nu este nimic pierdut. Nu va daznadajduiti si apelati cu incredere la mine. Sunt aici ca sa va ajut!”, a mai promis vrajitoarea Rodica.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate